Elmalı'da seraya uyuşturucu baskını

ASAYİŞ 04.10.2021 - 12:50, Güncelleme: 04.10.2021 - 12:50
 

Elmalı'da seraya uyuşturucu baskını

ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde bir seraya baskın düzenleyen jandarma, 877 kök kenevir bitkisi, ruhsatsız tabanca, ruhsatsız 2 av tüfeği ile çok sayıda fişek ele geçirdi.

Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında jandarma ekipleri Elmalı ilçesi Gökpınar Mahallesi'nde Y.Ö.'ye ait serada 877 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Ayrıca şüpheli Y.Ö.'nün ikametinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği ve bunlara ait 48 fişek ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak nöbetçi cumhuriyet savcısına verilen bilgi ve alınan talimat doğrultusunda Y.Ö. hakkında adli işlem başlatılırken, 2521 sayılı kanun kapsamında ruhsatsız av tüfeği bulundurmaktan 1888 lira idari yaptırım uygulandı.  
ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde bir seraya baskın düzenleyen jandarma, 877 kök kenevir bitkisi, ruhsatsız tabanca, ruhsatsız 2 av tüfeği ile çok sayıda fişek ele geçirdi.

Elmalı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında jandarma ekipleri Elmalı ilçesi Gökpınar Mahallesi'nde Y.Ö.'ye ait serada 877 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Ayrıca şüpheli Y.Ö.'nün ikametinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği ve bunlara ait 48 fişek ele geçirildi.

Olay ile ilgili olarak nöbetçi cumhuriyet savcısına verilen bilgi ve alınan talimat doğrultusunda Y.Ö. hakkında adli işlem başlatılırken, 2521 sayılı kanun kapsamında ruhsatsız av tüfeği bulundurmaktan 1888 lira idari yaptırım uygulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.