Elmalı'da sürpriz aday

SİYASET 31.01.2024 - 09:44, Güncelleme: 31.01.2024 - 09:44
 

Elmalı'da sürpriz aday

Uzun süre CHP'de siyaset yapan Mustafa Şeker, bir sürprize imza atarak, partisinden istifa edip Gelecek Partisi'nden Elmalı Belediye Başkan Adayı oldu. Ankara'ya giderek Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüşen Şeker, "İyi bir gelecek için yola çıktık" dedi.

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun daveti ile Ankara’ya giden deneyimli siyasetçi Mustafa Şeker, CHP’den istifa ederek Gelecek Partisi’ne katıldı. Partisinin Elmalı Belediye Başkan Adayı olan Şeker, Gelecek Partisi’ne katılmaktan onur duyduğunu söyledi. Şeker, “Siyasi bilgi ve birikimimi Gelecek Partisi’nin siyasi geleceği için kullanacağız. İlk hedefimiz Elmalı Belediyesi’ni kazanmak” dedi. Şeker, rozet töreninden sonra Antalya dönüşünde, İl Başkanı Muhammet Acar ve yöneticilerle birlikte Elmalı’yı ziyaret etti. GELECEĞİ BİRLİKTE PLANLAYACAĞIZ Elmalı’nın kadim bir ilçe olduğunu fakat hak ettiği hizmeti alamadığını söyleyen Başkan Adayı Şeker, “Tarihi bir ilçe olan Elmalı’ya hep birlikte hak ettiği hizmeti vereceğiz. ‘Ben yaptım oldu’ siyaseti ile hareket etmeyeceğiz, geleceği birlikte planlayacağız” dedi. İlçenin çok sorunları ve eksiği olduğu belirten Şeker, göreve geldiği takdirde bu sorunların hepsini bitireceğini taahhüt etti.  Bazı projelerinden de bahseden şeker Karadeniz’deki Çaykur ve fiskobirlik örneğini verdi. “Elma üreticilerinin belediye çatısı altında kooperatifleşmesini sağlayacağız” diyen Şeker, “Bu model ile üreticilerin ürünlerini belediye aracılığı ile direkt tüketiciye ulaştıracağız. Üretici emeğinin karşılığını alacak” diye konuştu.   (Antalya Körfez)
Uzun süre CHP'de siyaset yapan Mustafa Şeker, bir sürprize imza atarak, partisinden istifa edip Gelecek Partisi'nden Elmalı Belediye Başkan Adayı oldu. Ankara'ya giderek Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüşen Şeker, "İyi bir gelecek için yola çıktık" dedi.

haberimizvar.net- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun daveti ile Ankara’ya giden deneyimli siyasetçi Mustafa Şeker, CHP’den istifa ederek Gelecek Partisi’ne katıldı. Partisinin Elmalı Belediye Başkan Adayı olan Şeker, Gelecek Partisi’ne katılmaktan onur duyduğunu söyledi. Şeker, “Siyasi bilgi ve birikimimi Gelecek Partisi’nin siyasi geleceği için kullanacağız. İlk hedefimiz Elmalı Belediyesi’ni kazanmak” dedi.


Şeker, rozet töreninden sonra Antalya dönüşünde, İl Başkanı Muhammet Acar ve yöneticilerle birlikte Elmalı’yı ziyaret etti.


GELECEĞİ BİRLİKTE PLANLAYACAĞIZ
Elmalı’nın kadim bir ilçe olduğunu fakat hak ettiği hizmeti alamadığını söyleyen Başkan Adayı Şeker, “Tarihi bir ilçe olan Elmalı’ya hep birlikte hak ettiği hizmeti vereceğiz. ‘Ben yaptım oldu’ siyaseti ile hareket etmeyeceğiz, geleceği birlikte planlayacağız” dedi.

İlçenin çok sorunları ve eksiği olduğu belirten Şeker, göreve geldiği takdirde bu sorunların hepsini bitireceğini taahhüt etti.  Bazı projelerinden de bahseden şeker Karadeniz’deki Çaykur ve fiskobirlik örneğini verdi. “Elma üreticilerinin belediye çatısı altında kooperatifleşmesini sağlayacağız” diyen Şeker, “Bu model ile üreticilerin ürünlerini belediye aracılığı ile direkt tüketiciye ulaştıracağız. Üretici emeğinin karşılığını alacak” diye konuştu.

 

(Antalya Körfez)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.