Emek Partisi’nden Büyükşehir’e emekçi aday

SİYASET 20.02.2024 - 14:31, Güncelleme: 20.02.2024 - 14:31
 

Emek Partisi’nden Büyükşehir’e emekçi aday

Emek Partisi (EMEP), Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına bir emekçiyi aday gösterdi. Aday gösterilen Organize Sanayi işçisi Elif Bilen Taş, "Belediyeleri halk ile birlikte, mahalle meclisleri ile birlikte yönetmeye adayız." dedi.

haberimizvar.net- Sol Partilerle yaptığı ittifak görüşmelerinden sonuç alamayan Emek Partisi, Antalya’da yerel yönetim seçimlerine kendi adaylarıyla girme kararı aldı. EMEP’in Antalya Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı, Organize Sanayi işçisi Elif Bilen Taş oldu.   HALK MECLİSLERİYLE YÖNETECEĞİZ  EMEP’in Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Elif Bilen Taş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Belediyelerin, halkın kendi kendini yönetebileceği halk meclislerini oluşturarak, bu meclislerin gerektiğinde Belediye Başkanını geri çağırma hakkına sahip olmasını sağlayacak bir anlayışla yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Belediyeleri halk ile birlikte, mahalle meclisleri ile birlikte yönetmeye adayız. Kentin sorunlarını o şehirde yaşayan halkın katılımı ile birlikte projeler üreterek çözmek için adayım’’ dedi.   HALKÇI BELEDİYECİLİK İÇİN BİRLİKTELİK ÇAĞRISI Antalya’yı tanıdıklarını sorunlarını bildiklerini belirten Taş, “Başta ulaşım, alt yapı, barınma, kreş, yeterli kültürel alanlar, doğanın maden şirketleri tarafından kâr amacı ile talan edilmesi ve daha birçok sorunları biz halkımızla birlikte, mahalle meclislerinin alacağı kararlar doğrultusunda çözeceğimize inanıyor ve güveniyoruz.  İşçiler emekçiler, gelin şehrimizi yıllardır sıra ile yöneten AKP ve CHP’ li yönetimlerinin şehrimize karşı işledikleri suçların karşısında halkçı belediyecilik nasıl yapılır hep birlikte gösterelim” ifadelerini kullandı.     (Antalya Körfez)
Emek Partisi (EMEP), Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına bir emekçiyi aday gösterdi. Aday gösterilen Organize Sanayi işçisi Elif Bilen Taş, "Belediyeleri halk ile birlikte, mahalle meclisleri ile birlikte yönetmeye adayız." dedi.

haberimizvar.net- Sol Partilerle yaptığı ittifak görüşmelerinden sonuç alamayan Emek Partisi, Antalya’da yerel yönetim seçimlerine kendi adaylarıyla girme kararı aldı. EMEP’in Antalya Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı, Organize Sanayi işçisi Elif Bilen Taş oldu.

 

HALK MECLİSLERİYLE YÖNETECEĞİZ

 EMEP’in Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Elif Bilen Taş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Belediyelerin, halkın kendi kendini yönetebileceği halk meclislerini oluşturarak, bu meclislerin gerektiğinde Belediye Başkanını geri çağırma hakkına sahip olmasını sağlayacak bir anlayışla yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Belediyeleri halk ile birlikte, mahalle meclisleri ile birlikte yönetmeye adayız. Kentin sorunlarını o şehirde yaşayan halkın katılımı ile birlikte projeler üreterek çözmek için adayım’’ dedi.

 

HALKÇI BELEDİYECİLİK İÇİN BİRLİKTELİK ÇAĞRISI

Antalya’yı tanıdıklarını sorunlarını bildiklerini belirten Taş, “Başta ulaşım, alt yapı, barınma, kreş, yeterli kültürel alanlar, doğanın maden şirketleri tarafından kâr amacı ile talan edilmesi ve daha birçok sorunları biz halkımızla birlikte, mahalle meclislerinin alacağı kararlar doğrultusunda çözeceğimize inanıyor ve güveniyoruz.  İşçiler emekçiler, gelin şehrimizi yıllardır sıra ile yöneten AKP ve CHP’ li yönetimlerinin şehrimize karşı işledikleri suçların karşısında halkçı belediyecilik nasıl yapılır hep birlikte gösterelim” ifadelerini kullandı.  

 

(Antalya Körfez)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.