Emekli Amiraller hakkında kelepçe kararı

GÜNDEM 27.04.2021 - 11:00, Güncelleme: 27.04.2021 - 11:00
 

Emekli Amiraller hakkında kelepçe kararı

Montrö açıklaması yapan emekli amirallerden Atilla Kezek, Atilla Kıyat ve Ali Sadi Ünsal'ın "kelepçesinin kaldırılmasına" karar verildi

haberimizvar.net- Montrö açıklaması yapan emekli amirallerden Atilla Kezek, Atilla Kıyat ve Ali Sadi Ünsal'ın "kelepçesinin kaldırılmasına" karar verildi. Adalet Bakanlığı İnfaz İşlemleri Değerlendirme Komisyonu ise Türker Ertürk’ün elektronik kelepçesinin çıkarılması başvurusunu mahkeme karar gerekçe gösterilerek oybirliği ile reddetti. Atilla Kezek, Atilla Kıyat ve Ali Sadi Ünsal hakkındaki kararı 1. Sulh Ceza Hakimliği veriyorken, Ertürk kakındaki adli kontrol kararını Adalet Bakanlığı Komisyonunun vermesi dikkat çekti. Ertürk hakkındaki nihai kararın yarın mahkemenin vermesi beklendiği bildirildi.
Montrö açıklaması yapan emekli amirallerden Atilla Kezek, Atilla Kıyat ve Ali Sadi Ünsal'ın "kelepçesinin kaldırılmasına" karar verildi

haberimizvar.net-  Montrö açıklaması yapan emekli amirallerden Atilla Kezek, Atilla Kıyat ve Ali Sadi Ünsal'ın "kelepçesinin kaldırılmasına" karar verildi. Adalet Bakanlığı İnfaz İşlemleri Değerlendirme Komisyonu ise Türker Ertürk’ün elektronik kelepçesinin çıkarılması başvurusunu mahkeme karar gerekçe gösterilerek oybirliği ile reddetti.

Atilla Kezek, Atilla Kıyat ve Ali Sadi Ünsal hakkındaki kararı 1. Sulh Ceza Hakimliği veriyorken, Ertürk kakındaki adli kontrol kararını Adalet Bakanlığı Komisyonunun vermesi dikkat çekti.

Ertürk hakkındaki nihai kararın yarın mahkemenin vermesi beklendiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.