Emekli bayram ikramiyesi belli oldu

EKONOMİ 27.04.2021 - 22:07, Güncelleme: 27.04.2021 - 22:07
 

Emekli bayram ikramiyesi belli oldu

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli bayram ikramiyesinin 1100 TL'ye yükseldiğini bildirildi.

haberimizvar.net Son dakika haberine göre emekliler tarafından merakla beklenen bayram ikramiyesi belli oldu. Elde edilen bilgilere göre emeklilere iki bayram arasında verilen ikramiyelerin bu bayram 1100 TL olarak dağıtılacağı bildirildi.  Emeklilerin 2017'den bu yana 1000 TL emekli bayram ikramiyesi aldıkları öğrenilirken, 4 yıl aradan sonra ilk defa yüzde 10 zam aldıkları kaydedildi.  Cumhurbaşkanı, Erdoğan 11 Nisan’da yaptığı açıklamda 2018 yılından bu yana dini bayramlar öncesinde 1.000 TL olarak verilen emekli ikramiyelerinin bu yıl enflasyon oranında artırıldığını duyurmuştu. "BAYRAMA YETİŞTİRECEĞİZ"  Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada ise “Emekliye bayram ikramiyesini 1100 TL olarak kararname ile geçireceğiz” ifadelerine yer verdi. Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli ikramiyesiyle ilgili kararnameyi bayrama yetiştireceklerini söyledi. 
Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli bayram ikramiyesinin 1100 TL'ye yükseldiğini bildirildi.

haberimizvar.net

Son dakika haberine göre emekliler tarafından merakla beklenen bayram ikramiyesi belli oldu. Elde edilen bilgilere göre emeklilere iki bayram arasında verilen ikramiyelerin bu bayram 1100 TL olarak dağıtılacağı bildirildi. 

Emeklilerin 2017'den bu yana 1000 TL emekli bayram ikramiyesi aldıkları öğrenilirken, 4 yıl aradan sonra ilk defa yüzde 10 zam aldıkları kaydedildi. 

Cumhurbaşkanı, Erdoğan 11 Nisan’da yaptığı açıklamda 2018 yılından bu yana dini bayramlar öncesinde 1.000 TL olarak verilen emekli ikramiyelerinin bu yıl enflasyon oranında artırıldığını duyurmuştu.

"BAYRAMA YETİŞTİRECEĞİZ" 

Erdoğan, bugün yaptığı açıklamada ise “Emekliye bayram ikramiyesini 1100 TL olarak kararname ile geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli ikramiyesiyle ilgili kararnameyi bayrama yetiştireceklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.