Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklisi de ikramiye alıyor

EKONOMİ 14.11.2023 - 12:07, Güncelleme: 14.11.2023 - 12:07
 

Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklisi de ikramiye alıyor

Emeklilere bir defaya mahsus verilecek 5 bin liralık emekli ikramiyesi kapsamında, SSK emeklilerinin ödemeleri sürüyor. Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine de ödemeler bugün yapılacak.

haberimizvar.net- Emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira emekli ikramiyesi ödenmesine karar verilmişti. SSK emeklilerinin ödemeleri, aylık alma günlerine göre yapılmaya devam ediyor. Aylık ödeme günleri 17, 18, 19 olanların ödemeleri 11 Kasım'da, 20, 21, 22 olanlarınki 12 Kasım'da, maaşlarını 23, 24, 25, 26'sında alan SSK emeklilerinin 5 bin lira ödemeleri ise 13 Kasım'da yapıldı. Dul ve yetim aylığı alanların da hisseleri oranında ödemeleri sürüyor. Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlara da ödemeleri bugün yapılacak. 10 MİLYONU AŞKIN EMEKLİ FAYDALANACAK Destekten 10 milyonu aşkın emekli faydalanacak. EYT düzenlemesiyle emekli olanlar da kapsamda... Ayrıca EYT'ye müracaat etmiş ancak emekli maaşı bağlanmamış olanlar da destekten yararlanabiliyor.
Emeklilere bir defaya mahsus verilecek 5 bin liralık emekli ikramiyesi kapsamında, SSK emeklilerinin ödemeleri sürüyor. Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine de ödemeler bugün yapılacak.

haberimizvar.net- Emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira emekli ikramiyesi ödenmesine karar verilmişti. SSK emeklilerinin ödemeleri, aylık alma günlerine göre yapılmaya devam ediyor. Aylık ödeme günleri 17, 18, 19 olanların ödemeleri 11 Kasım'da, 20, 21, 22 olanlarınki 12 Kasım'da, maaşlarını 23, 24, 25, 26'sında alan SSK emeklilerinin 5 bin lira ödemeleri ise 13 Kasım'da yapıldı.

Dul ve yetim aylığı alanların da hisseleri oranında ödemeleri sürüyor.

Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlara da ödemeleri bugün yapılacak.

10 MİLYONU AŞKIN EMEKLİ FAYDALANACAK

Destekten 10 milyonu aşkın emekli faydalanacak. EYT düzenlemesiyle emekli olanlar da kapsamda...

Ayrıca EYT'ye müracaat etmiş ancak emekli maaşı bağlanmamış olanlar da destekten yararlanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.