Emekliler Kepez'i tercih edecek

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 21.03.2024 - 15:29, Güncelleme: 21.03.2024 - 15:29
 

Emekliler Kepez'i tercih edecek

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Şafak Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında buluştu. Vatandaşlara yetişkinlere yönelik planladıkları projeler hakkında bilgi veren Sümer, “Demans ve Alzheimer hastası yaşlılarımız için gündüz yaşam merkezlerini Kepez'imize kazandıracağız" dedi.

haberimizvar.net- Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, ramazan ayının ilk gününden itibaren Kepez ilçesindeki mahallelerde bölge sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Atatürk, Duraliler, Zafer, Gaziler, Göçerler, Altınova ve Ünsal mahallelerinde iftar programı düzenleyen Sümer, geçen akşam Şafak'ta yaşayan vatandaşlarla orucunu açtı. Sümer'e, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ve Ülkü Ocakları Kepez İlçe Başkanı Oğuzhan Dinçer eşlik etti. Rıza Sümer, ramazan ayının ruhunu yaşatan iftar programında, Şafak Mahallesi sakinlerinin katılım ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sümer, “Ekmeğimizi paylaştığımız gönül soframıza hoş geldiniz. Davetimize katılıp bu güzel günde bizlerle birlikte olduğunuz için her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve dayanışmamızı daim eylesin, tuttuğumuz oruçlarımızı, yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin. Ramazan'ı Şerif-imiz mübarek olsun" ifadelerine yer verdi. EMEKLİLER, KEPEZ'İ TERCİH EDECEK Konuşmasına Kepez'de hayata geçirmeyi planladığı projeleri aktararak devam eden Rıza Sümer, emeklilere yönelik faaliyete geçirecekleri tasarıları anlattı. Sümer, “İhtiyaç sahibi emeklilerimize, evlerine servisin de mümkün olacağı 'Emek Marketleri' kuruyoruz. Bu marketler kar amacı gütmeyecek ve yaşlılarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayacak. Kaymakamlığımızla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızla birlikte tespit ettiğimiz, belirlenen kriterlere haiz ihtiyaç sahibi emeklilerimize, 1 yıl süreyle 5 bin TL kira desteğinde bulunacağız. Yaşlılarımızın sosyalleşebileceği ve keyifli vakit geçirebilecekleri Vefa Kıraathanelerini kuruyoruz. Çok temsili fiyatlarla hizmet vereceğiz. Şefkat ve huzurevi sayımızı artıracağız. Demans ve Alzheimer hastası yaşlılarımız için gündüz yaşam merkezlerini Kepez'imize kazandıracağız" diye konuştu. 'KEPEZ'İN 68 MAHALLESİNİ KALKINDIRACAĞIZ' Rıza Sümer, belediye başkanlığı döneminde Kepez'in yüzyılına yakışır projelerle hizmet vereceğine dikkat çekti. Sümer, “İl başkanlığımda, 19 ilçemize sayısız hizmet ve eser kazandırdık. Şehrimiz, stadyum, şehir hastanesi, kütüphaneler, duble yollar, adliye sarayları ve daha birçok hizmetle buluştu. Yeni dönemde ne yapıyoruz biliyorsunuz değil mi? Kepez'in yüzyılını başlatıyoruz. Bize büyük düşünmek, Şafak Mahallesi'ne büyük projeler yakışır. Bizim çalışmalarımızda Rıza Sümer'in ismini kocaman harflerle göremezsiniz. Kepez'in gelecek hedeflerini, ilçemize yapacağımız hizmetleri görürsünüz. Şimdi, daha çok çalışma zamanı. Belediyecilik demek, birebir vatandaşımıza hizmet etmek demek. İnşallah tüm sorunları sizlere hizmet ederek aşacağız, mahallelerimizin sorunlarına daha fazla eğileceğiz. Kepezin 68 mahallesini kalkındırarak, Türkiye Yüzyılı'na en güçlü desteği hep beraber Kepezden vereceğiz" dedi.
AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Şafak Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında buluştu. Vatandaşlara yetişkinlere yönelik planladıkları projeler hakkında bilgi veren Sümer, “Demans ve Alzheimer hastası yaşlılarımız için gündüz yaşam merkezlerini Kepez'imize kazandıracağız" dedi.

haberimizvar.net- Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, ramazan ayının ilk gününden itibaren Kepez ilçesindeki mahallelerde bölge sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Atatürk, Duraliler, Zafer, Gaziler, Göçerler, Altınova ve Ünsal mahallelerinde iftar programı düzenleyen Sümer, geçen akşam Şafak'ta yaşayan vatandaşlarla orucunu açtı. Sümer'e, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ve Ülkü Ocakları Kepez İlçe Başkanı Oğuzhan Dinçer eşlik etti.

Rıza Sümer, ramazan ayının ruhunu yaşatan iftar programında, Şafak Mahallesi sakinlerinin katılım ve samimiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sümer, “Ekmeğimizi paylaştığımız gönül soframıza hoş geldiniz. Davetimize katılıp bu güzel günde bizlerle birlikte olduğunuz için her birinize teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve dayanışmamızı daim eylesin, tuttuğumuz oruçlarımızı, yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin. Ramazan'ı Şerif-imiz mübarek olsun" ifadelerine yer verdi.

EMEKLİLER, KEPEZ'İ TERCİH EDECEK

Konuşmasına Kepez'de hayata geçirmeyi planladığı projeleri aktararak devam eden Rıza Sümer, emeklilere yönelik faaliyete geçirecekleri tasarıları anlattı. Sümer, “İhtiyaç sahibi emeklilerimize, evlerine servisin de mümkün olacağı 'Emek Marketleri' kuruyoruz. Bu marketler kar amacı gütmeyecek ve yaşlılarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayacak. Kaymakamlığımızla, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızla birlikte tespit ettiğimiz, belirlenen kriterlere haiz ihtiyaç sahibi emeklilerimize, 1 yıl süreyle 5 bin TL kira desteğinde bulunacağız. Yaşlılarımızın sosyalleşebileceği ve keyifli vakit geçirebilecekleri Vefa Kıraathanelerini kuruyoruz. Çok temsili fiyatlarla hizmet vereceğiz. Şefkat ve huzurevi sayımızı artıracağız. Demans ve Alzheimer hastası yaşlılarımız için gündüz yaşam merkezlerini Kepez'imize kazandıracağız" diye konuştu.

'KEPEZ'İN 68 MAHALLESİNİ KALKINDIRACAĞIZ'

Rıza Sümer, belediye başkanlığı döneminde Kepez'in yüzyılına yakışır projelerle hizmet vereceğine dikkat çekti. Sümer, “İl başkanlığımda, 19 ilçemize sayısız hizmet ve eser kazandırdık. Şehrimiz, stadyum, şehir hastanesi, kütüphaneler, duble yollar, adliye sarayları ve daha birçok hizmetle buluştu. Yeni dönemde ne yapıyoruz biliyorsunuz değil mi? Kepez'in yüzyılını başlatıyoruz. Bize büyük düşünmek, Şafak Mahallesi'ne büyük projeler yakışır. Bizim çalışmalarımızda Rıza Sümer'in ismini kocaman harflerle göremezsiniz. Kepez'in gelecek hedeflerini, ilçemize yapacağımız hizmetleri görürsünüz. Şimdi, daha çok çalışma zamanı. Belediyecilik demek, birebir vatandaşımıza hizmet etmek demek. İnşallah tüm sorunları sizlere hizmet ederek aşacağız, mahallelerimizin sorunlarına daha fazla eğileceğiz. Kepezin 68 mahallesini kalkındırarak, Türkiye Yüzyılı'na en güçlü desteği hep beraber Kepezden vereceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.