Emekliler sokağa dökülüyor

YEREL 23.05.2024 - 13:22, Güncelleme: 23.05.2024 - 13:22
 

Emekliler sokağa dökülüyor

Ekonomik kriz nedeniyle nefes alamaz hale gelen Antalyalı emekliler, sonunda sokağa dökülerek, seslerini duyurmaya çalışacaklar. Tüm Emekliler Sendikası Antalya Şubesi 25 Mayıs Cumartesi günü 8 ayrı şehirde eş zamanlı olarak düzenlenecek mitinge katılma kararı aldı.

haberimizvar.net- Türkiye genelindeki emekliler, CHP'nin 26 Mayıs Pazar günü Başkent Ankara'da Tandoğan Meydanı'nda düzenlenecek Emekli Mitingine hazırlanırken, Antalya ile birlikte 8 ilde 25 Mayıs Cumartesi günü emekliler sokağa dökülme kararı aldı. Her geçen gün büyük ekonomik kriz nedeniyle emeklilerin nefes alamaz hale geldiklerini belirten Tüm Emekliler Sendikası Antalya Şubesi, 25 Mayıs'ta 8 ilde eş zamanlı olarak yapılacak mitinge katılma kararı aldı. Sendikadan yapılan açıklamada, "Temmuz ayında yapılacak vicdansızlığı kabul etmeyeceğiz. Ekonomik krizin bedelini asgari ücretliler ile emekliler ödüyor. Sokağa dökülecek sesimizi duyuracağız" denildi. 25 Mayıs'ta eş zamanlı olarak Antalya ile birlikte İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Tarsus, Burhaniye ve Fatsa'da alanlara çıkacak olan emekliler, 26 Mayıs'ta CHP'nin Ankara'da düzenleyeceği emekli mitingi için de üyelerine katılım çağrısında bulundu.
Ekonomik kriz nedeniyle nefes alamaz hale gelen Antalyalı emekliler, sonunda sokağa dökülerek, seslerini duyurmaya çalışacaklar. Tüm Emekliler Sendikası Antalya Şubesi 25 Mayıs Cumartesi günü 8 ayrı şehirde eş zamanlı olarak düzenlenecek mitinge katılma kararı aldı.

haberimizvar.net- Türkiye genelindeki emekliler, CHP'nin 26 Mayıs Pazar günü Başkent Ankara'da Tandoğan Meydanı'nda düzenlenecek Emekli Mitingine hazırlanırken, Antalya ile birlikte 8 ilde 25 Mayıs Cumartesi günü emekliler sokağa dökülme kararı aldı. Her geçen gün büyük ekonomik kriz nedeniyle emeklilerin nefes alamaz hale geldiklerini belirten Tüm Emekliler Sendikası Antalya Şubesi, 25 Mayıs'ta 8 ilde eş zamanlı olarak yapılacak mitinge katılma kararı aldı.

Sendikadan yapılan açıklamada, "Temmuz ayında yapılacak vicdansızlığı kabul etmeyeceğiz. Ekonomik krizin bedelini asgari ücretliler ile emekliler ödüyor. Sokağa dökülecek sesimizi duyuracağız" denildi. 25 Mayıs'ta eş zamanlı olarak Antalya ile birlikte İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Tarsus, Burhaniye ve Fatsa'da alanlara çıkacak olan emekliler, 26 Mayıs'ta CHP'nin Ankara'da düzenleyeceği emekli mitingi için de üyelerine katılım çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.