Emeklilere iki zam müjdesi

EKONOMİ 05.02.2024 - 11:55, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:55
 

Emeklilere iki zam müjdesi

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi gözünü 2024 yılında yapılacak bayram ikramiyesi artışlarına çevirdi. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 4 bin lira olarak ödenen ikramiyelerin yüzde 50 ile yüzde 150 oranında artırılmasının gündeme geldiği bildiriliyor.

haberimizvar.net- Enflasyonun altında ezilen emekliler, biraz olsun nefes alabilmek için 2024 yılında ödenecek bayram ikramiyelerine yapılacak zammı bekliyor. Daha önce 2 bin lira olarak ödenen Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin yüzde 50 ila yüzde 150 oranında artırılmasının gündeme geldiği bildiriliyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan maaş alan emeklilerin maaşlarına yapılan yüzde 49.25 zam beklentilerin çok uzağında kalmıştı. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liradan 10 bin liraya yükseltilmesi de kimseyi mutlu etmemişti. Emeklilere iki bayramda verilecek ikramiye ile ilgili olarak ilk formül yüzde 50 oranında artış, ikinci formül ise yüzde 150 artışla 5 bin lira olması. Emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinde gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Erdoğan'ın nasıl bir talimat vereceği merakla bekleniyor.
SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklisi gözünü 2024 yılında yapılacak bayram ikramiyesi artışlarına çevirdi. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 4 bin lira olarak ödenen ikramiyelerin yüzde 50 ile yüzde 150 oranında artırılmasının gündeme geldiği bildiriliyor.

haberimizvar.net- Enflasyonun altında ezilen emekliler, biraz olsun nefes alabilmek için 2024 yılında ödenecek bayram ikramiyelerine yapılacak zammı bekliyor. Daha önce 2 bin lira olarak ödenen Ramazan Bayramı ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin yüzde 50 ila yüzde 150 oranında artırılmasının gündeme geldiği bildiriliyor.

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'ndan maaş alan emeklilerin maaşlarına yapılan yüzde 49.25 zam beklentilerin çok uzağında kalmıştı. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liradan 10 bin liraya yükseltilmesi de kimseyi mutlu etmemişti. Emeklilere iki bayramda verilecek ikramiye ile ilgili olarak ilk formül yüzde 50 oranında artış, ikinci formül ise yüzde 150 artışla 5 bin lira olması. Emeklilere verilecek bayram ikramiyelerinde gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Erdoğan'ın nasıl bir talimat vereceği merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.