Emeklilerin gözü Meclis'te

EKONOMİ 27.02.2024 - 13:17, Güncelleme: 27.02.2024 - 13:17
 

Emeklilerin gözü Meclis'te

Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya yükseltecek olan 8'inci yargı paketi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün görüşülecek. Meclis 29 Şubat'ta tatile girecek.

haberimizvar.net- Milyonlarca emeklinin gözü Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne çevrildi. Emeklilerin bayram ikramiyesini yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükseltilmesini öngören 8'inci yargı paketi bugün Meclis'te görüşülüyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin bayram ikramiyelerinin artırılması için yerel seçim nedeniyle Meclis'in tatile gireceği 29 Şubat'a kadar kanun teklifinin onaylanması bekleniyor. Kanun teklifi Meclis'te kabul edilirse emekliler, iki bayramda 6 bin lira ikramiye alacak. SSK ve Bağ-Kur emeklileri maaşlarına yapılan yüzde 49.25 oranındaki zamdan mutlu olmamışlardı. Yüzde 50 artırılarak 3 bin liraya çıkarılacak olan bayram ikramiyesi de emeklilerin yüzünü güldürmeye yetmeyecek.
Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin liraya yükseltecek olan 8'inci yargı paketi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün görüşülecek. Meclis 29 Şubat'ta tatile girecek.

haberimizvar.net- Milyonlarca emeklinin gözü Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne çevrildi. Emeklilerin bayram ikramiyesini yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükseltilmesini öngören 8'inci yargı paketi bugün Meclis'te görüşülüyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin bayram ikramiyelerinin artırılması için yerel seçim nedeniyle Meclis'in tatile gireceği 29 Şubat'a kadar kanun teklifinin onaylanması bekleniyor. Kanun teklifi Meclis'te kabul edilirse emekliler, iki bayramda 6 bin lira ikramiye alacak.

SSK ve Bağ-Kur emeklileri maaşlarına yapılan yüzde 49.25 oranındaki zamdan mutlu olmamışlardı. Yüzde 50 artırılarak 3 bin liraya çıkarılacak olan bayram ikramiyesi de emeklilerin yüzünü güldürmeye yetmeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.