Emeklilerle buluştu

SİYASET 16.01.2020 - 18:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Emeklilerle buluştu

Tüm Emekli Sen Antalya Şubesi yöneticileri ile buluşan CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz,CHP olarak mücadelelerinde emek ve demokrasi güçleri ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

haberimizvar.net-Tüm Emekli Sen Antalya Şube Başkanı Mustafa Ayar ve yönetim kurulu üyeleri CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz’ı ziyaret etti. Ziyarete gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerine yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Kurnaz, toplum olarak mevcut hükümeti sadece eleştirdiklerini fakat eyleme geçmediklerini söyledi. ELEŞTİRME EYLEME GEÇ Eleştirmekten çok eyleme geçmenin gerekliliğine dikkat çeken Kurnaz, “Yeni dönem siyasette eleştirmekten çok eyleme geçmeliyiz. Ülkemizde mevcut sistem kökten değişmesi gerekiyor. Eleştirmekten çok emeklisi genci, olarak hep birlikte sokağa inip gerçekleri halkımıza anlatmamız gerekiyor. Bu anlamda emek ve demokrasi güçleri ile birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu. DAHA GENİŞ KİTLELERE YAYILMALI Kurnaz, “Türkiye’de sıkıntıları her geçen gün büyüyen 13 milyon emeklinin sıkıntılarını çözüme ulaştırmayan bir hükümetimiz var. Sizlerin savunduğunuz ilkeleri insanlarımıza anlatmamız gerekiyor. Bu anlamda emeklilerimiz daha geniş kitlelere yayılmalı” dedi. HÜKÜMETE DUR DEMELİYİZ 13 milyon emekliye yüzde 5 zammı çok gören hükümete artık dur demeleri gerektiğini belirten Tüm Emekli Sen Sendikası Başkanı Mustafa Ayar, “Emekliler Türkiye’nin aydınlık yüzleri. Sizde aydınlık vaat ediyorsunuz. CHP’nin emek ve demokrasi güçlerinin yanında olduğunu biliyoruz. Emek ve demokrasi örgütleri sahada çalışmalarını yürütüyor. Sizinle beraber yürümek ve mücadeleyi alanlarda büyüterek yürütmek istiyoruz. Rüzgar emek ve demokrasiden yana yana dönmeye başladı” dedi. İNSANLARA DOKUNMALIYIZ İnsanların beklentisinin samimiyet, ekonomik özgürlük ve gelecek ile sıkıntılarını ortadan kaldırmak olduğunu dile getiren Kurnaz, “Sizlerin gençliği döneminde insanlarda bir ideoloji vardı. İdeolojiler doğrultusunda mücadele ediyordunuz. Sistem ve şartlar çok değişti. Bu dönemde insanların beklentisi samimiyet, ekonomik özgürlük, geleceği ile ilgili sıkıntıları ortadan kaldırmak.  İnsanlar artık bunları düşünüyor.Bizlerin yapacağı en önemli şey sevgiyi, saygıyı ve birliği büyütmek.Farklı düşüncedeki insanlara dokunmalı ve gerçekleri anlatmalıyız. Emek ve demokrasi güçleri ile birlikte hareket ettiğimiz zaman başarı kaçınılmaz olacaktır” dedi. Yönetimlerinde sendikalardan sorumlu başkan yardımcılarının olduğunu söyleyen Kurnaz, “Yönetim kurulumuz içerisindeki görevlendirmeleri tecrübelerine göre yaptık. Sendikalardan sorumlu başkan yardımcımız sizlerle birlikte çalışmalar yapacak” diye konuştu.                             
Tüm Emekli Sen Antalya Şubesi yöneticileri ile buluşan CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz,CHP olarak mücadelelerinde emek ve demokrasi güçleri ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.

haberimizvar.net-Tüm Emekli Sen Antalya Şube Başkanı Mustafa Ayar ve yönetim kurulu üyeleri CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz’ı ziyaret etti. Ziyarete gelen başkan ve yönetim kurulu üyelerine yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler veren Kurnaz, toplum olarak mevcut hükümeti sadece eleştirdiklerini fakat eyleme geçmediklerini söyledi.

ELEŞTİRME EYLEME GEÇ

Eleştirmekten çok eyleme geçmenin gerekliliğine dikkat çeken Kurnaz, “Yeni dönem siyasette eleştirmekten çok eyleme geçmeliyiz. Ülkemizde mevcut sistem kökten değişmesi gerekiyor. Eleştirmekten çok emeklisi genci, olarak hep birlikte sokağa inip gerçekleri halkımıza anlatmamız gerekiyor. Bu anlamda emek ve demokrasi güçleri ile birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

DAHA GENİŞ KİTLELERE YAYILMALI
Kurnaz, “Türkiye’de sıkıntıları her geçen gün büyüyen 13 milyon emeklinin sıkıntılarını çözüme ulaştırmayan bir hükümetimiz var. Sizlerin savunduğunuz ilkeleri insanlarımıza anlatmamız gerekiyor. Bu anlamda emeklilerimiz daha geniş kitlelere yayılmalı” dedi.

HÜKÜMETE DUR DEMELİYİZ

13 milyon emekliye yüzde 5 zammı çok gören hükümete artık dur demeleri gerektiğini belirten Tüm Emekli Sen Sendikası Başkanı Mustafa Ayar, “Emekliler Türkiye’nin aydınlık yüzleri. Sizde aydınlık vaat ediyorsunuz. CHP’nin emek ve demokrasi güçlerinin yanında olduğunu biliyoruz. Emek ve demokrasi örgütleri sahada çalışmalarını yürütüyor. Sizinle beraber yürümek ve mücadeleyi alanlarda büyüterek yürütmek istiyoruz. Rüzgar emek ve demokrasiden yana yana dönmeye başladı” dedi.

İNSANLARA DOKUNMALIYIZ

İnsanların beklentisinin samimiyet, ekonomik özgürlük ve gelecek ile sıkıntılarını ortadan kaldırmak olduğunu dile getiren Kurnaz, “Sizlerin gençliği döneminde insanlarda bir ideoloji vardı. İdeolojiler doğrultusunda mücadele ediyordunuz. Sistem ve şartlar çok değişti. Bu dönemde insanların beklentisi samimiyet, ekonomik özgürlük, geleceği ile ilgili sıkıntıları ortadan kaldırmak.  İnsanlar artık bunları düşünüyor.Bizlerin yapacağı en önemli şey sevgiyi, saygıyı ve birliği büyütmek.Farklı düşüncedeki insanlara dokunmalı ve gerçekleri anlatmalıyız. Emek ve demokrasi güçleri ile birlikte hareket ettiğimiz zaman başarı kaçınılmaz olacaktır” dedi. Yönetimlerinde sendikalardan sorumlu başkan yardımcılarının olduğunu söyleyen Kurnaz, “Yönetim kurulumuz içerisindeki görevlendirmeleri tecrübelerine göre yaptık. Sendikalardan sorumlu başkan yardımcımız sizlerle birlikte çalışmalar yapacak” diye konuştu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.