Emeklinin parası cebinde kalıyor

YEREL 26.02.2024 - 14:56, Güncelleme: 26.02.2024 - 14:56
 

Emeklinin parası cebinde kalıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Emekliler Kahvesi, Antalyalı emeklilerin vazgeçilmezi oldu. Emekli bireyler, ücretsiz çayın yanı sıra sosyalleşmenin de keyfini çıkarıyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Antalyalı emeklilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak, Düden Park’ta ve İsmet İnönü Kent Meydanı’nda hizmete açtığı Emekliler Kahvesi, şehirdeki emekliler tarafından büyük ilgi görüyor. Emekli Kahvesi’nin maddi olarak kendilerini bir nebze olsun rahatlattığını söyleyen emekliler, Emekli Kahvesi’nde ücretsiz çay ve su hizmetlerinden yararlanma fırsatı buluyor. Çaylarını yudumlarken günlük gazetelere bakıp, Emekli Kahvesi’nin kütüphanesindeki kitapları okuyarak zamanlarını değerlendiren emekliler, aynı zamanda diğer emeklilerle de kaynaşıp, sosyalleşme fırsatı buluyor. Böylece emekliliklerinde kurdukları arkadaşlıklarla keyifli vakit geçiren vatandaşlar, bu soğuk günlerde, Emekli Kahvesi’nde hem fiziki hem de hem manevi sıcaklığı buluyorlar.  EMEKLİNİN PARASI CEBİNDE KALIYOR İsmet İnönü Emekliler Kahvesi’nin müdavimlerinden olan Hüseyin Bey, artan fiyatlar nedeniyle, emeklilerin dışarıya çıkıp, bir çay içme imkanı bile bulamadığını belirterek “Dışarıda para harcamamak için evde kalıyordum. Kitap okumayı seviyorum. Şimdi ise Emekliler Kahvesi’nde istediğim gibi kitabımı okuyup, çayımı içebiliyorum. Emekliler Kahvesi sayesinde paramız cebimizde kalıyor. Ayrıca farklı düşüncelerdeki birçok insanla oturup, konuşup, sosyalleşme imkanı buluyoruz.“ dedi. TESELLİ OLDU Düden Park Emekliler Kahvesi ziyaretçilerinden Semiha Hanım, “Burası, hayatımıza çok büyük bir katkı sağladı. Eşim Alzheimer hastası. Evde kapalı kalmaktan sinir krizleri geçiriyordu. Buraya gelmemiz bize teselli oluyor. Eşim biraz olsun kendine geldi. Evde de çayımızı içebiliriz ama buradaki ortam ve sosyalleşme imkanı bizim için çok önemli. Başkanımız Muhittin Böcek’ e dua ediyorum. Ayrıca buradaki personelden de çok memnunuz. Çok saygılılar ve güler yüzlüler”  diye konuştu.  BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR Emekli Talat Temel, Emekli Kahvesi’ndeki temizlik ve hizmetten çok memnun olduğunu dile getirerek, “Burada birçok ihtiyacımıza karşılık buluyoruz. Normalde Artvin’de yaşıyorum, senenin bir ayını burada geçiriyorum ve geldiğim zaman vaktimin çoğunu Emekliler Kahvesi’nde geçiriyorum. Ayrıca buradaki personelin tutumundan da çok memnunum. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Emekliler Kahvesi, Antalyalı emeklilerin vazgeçilmezi oldu. Emekli bireyler, ücretsiz çayın yanı sıra sosyalleşmenin de keyfini çıkarıyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Antalyalı emeklilerin ihtiyaçlarına yönelik olarak, Düden Park’ta ve İsmet İnönü Kent Meydanı’nda hizmete açtığı Emekliler Kahvesi, şehirdeki emekliler tarafından büyük ilgi görüyor. Emekli Kahvesi’nin maddi olarak kendilerini bir nebze olsun rahatlattığını söyleyen emekliler, Emekli Kahvesi’nde ücretsiz çay ve su hizmetlerinden yararlanma fırsatı buluyor. Çaylarını yudumlarken günlük gazetelere bakıp, Emekli Kahvesi’nin kütüphanesindeki kitapları okuyarak zamanlarını değerlendiren emekliler, aynı zamanda diğer emeklilerle de kaynaşıp, sosyalleşme fırsatı buluyor. Böylece emekliliklerinde kurdukları arkadaşlıklarla keyifli vakit geçiren vatandaşlar, bu soğuk günlerde, Emekli Kahvesi’nde hem fiziki hem de hem manevi sıcaklığı buluyorlar. 


EMEKLİNİN PARASI CEBİNDE KALIYOR
İsmet İnönü Emekliler Kahvesi’nin müdavimlerinden olan Hüseyin Bey, artan fiyatlar nedeniyle, emeklilerin dışarıya çıkıp, bir çay içme imkanı bile bulamadığını belirterek “Dışarıda para harcamamak için evde kalıyordum. Kitap okumayı seviyorum. Şimdi ise Emekliler Kahvesi’nde istediğim gibi kitabımı okuyup, çayımı içebiliyorum. Emekliler Kahvesi sayesinde paramız cebimizde kalıyor. Ayrıca farklı düşüncelerdeki birçok insanla oturup, konuşup, sosyalleşme imkanı buluyoruz.“ dedi.


TESELLİ OLDU
Düden Park Emekliler Kahvesi ziyaretçilerinden Semiha Hanım, “Burası, hayatımıza çok büyük bir katkı sağladı. Eşim Alzheimer hastası. Evde kapalı kalmaktan sinir krizleri geçiriyordu. Buraya gelmemiz bize teselli oluyor. Eşim biraz olsun kendine geldi. Evde de çayımızı içebiliriz ama buradaki ortam ve sosyalleşme imkanı bizim için çok önemli. Başkanımız Muhittin Böcek’ e dua ediyorum. Ayrıca buradaki personelden de çok memnunuz. Çok saygılılar ve güler yüzlüler”  diye konuştu. 


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Emekli Talat Temel, Emekli Kahvesi’ndeki temizlik ve hizmetten çok memnun olduğunu dile getirerek, “Burada birçok ihtiyacımıza karşılık buluyoruz. Normalde Artvin’de yaşıyorum, senenin bir ayını burada geçiriyorum ve geldiğim zaman vaktimin çoğunu Emekliler Kahvesi’nde geçiriyorum. Ayrıca buradaki personelin tutumundan da çok memnunum. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.