Emeklinin sesini duyun!

YEREL 21.03.2024 - 12:13, Güncelleme: 21.03.2024 - 12:20
 

Emeklinin sesini duyun!

Kent Konseyi Emekliler Meclisi, yerel seçimler yaklaşırken, yerel yönetimlerden beklentilerini içiren 10 maddelik bir rapor hazırladı. Raporda ayda bir kez il çapında emekli ve yaşlı yaşamı konusunda eğitim seminerleri düzenlenmesi talebi de yer aldı.

haberimizvar.net- Kent Konseyi Emekliler Meclisi yerel seçimler öncesi yerel yönetimlerden beklentilerini içeren 10 maddelik bir raporda hazırladı. Raporda ayda bir kez il çapında emekli ve yaşlı yaşamı konusunda eğitim seminerleri düzenlenmesi talep edildi. Kent Konseyi Emekliler Meclisi'nin raporunda yerel yönetimlerden beklentiler şu şekilde sıralandı: Emekli kahveleri çok erkken kapanmasın, en azından 19.00-20.00 saatlerine kadar açık kalsın. Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ya da ilçe belediyelerinin organizasyonunda ayda bir kez emekliler için eğlence programı hazırlanması. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Emekliler Meclisi ile ortak toplantılar düzenleyerek, emeklileri dinlesin ve sorunlarını tartışsın. Kentin yaşam alanlarının emeklilere göre düzenlenmesi ve var olan düzenlemelerin kontrol edilmesi. Büyükşehir otobüs biletlerinde indirim oranının düzenlenmesi. Emekliler için her ilçe belediyesinin kendi beldelerinde ayda bir defa seyahat etme olanağının sağlanması. Hobi bahçelerinin her iki ayda bir misafirlerinin değiştirilmesi, yaşlı evlerinin ve huzur evlerinin çoğaltılması ve buraların işleyişi konusunda emeklilerin ve yaşlıların görüşlerinin alınması. Emekliler için Tünektepe ve Akvaryum gibi alanlarda indirim yapılması.
Kent Konseyi Emekliler Meclisi, yerel seçimler yaklaşırken, yerel yönetimlerden beklentilerini içiren 10 maddelik bir rapor hazırladı. Raporda ayda bir kez il çapında emekli ve yaşlı yaşamı konusunda eğitim seminerleri düzenlenmesi talebi de yer aldı.

haberimizvar.net- Kent Konseyi Emekliler Meclisi yerel seçimler öncesi yerel yönetimlerden beklentilerini içeren 10 maddelik bir raporda hazırladı. Raporda ayda bir kez il çapında emekli ve yaşlı yaşamı konusunda eğitim seminerleri düzenlenmesi talep edildi. Kent Konseyi Emekliler Meclisi'nin raporunda yerel yönetimlerden beklentiler şu şekilde sıralandı: Emekli kahveleri çok erkken kapanmasın, en azından 19.00-20.00 saatlerine kadar açık kalsın.

Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ya da ilçe belediyelerinin organizasyonunda ayda bir kez emekliler için eğlence programı hazırlanması. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Emekliler Meclisi ile ortak toplantılar düzenleyerek, emeklileri dinlesin ve sorunlarını tartışsın.

Kentin yaşam alanlarının emeklilere göre düzenlenmesi ve var olan düzenlemelerin kontrol edilmesi. Büyükşehir otobüs biletlerinde indirim oranının düzenlenmesi. Emekliler için her ilçe belediyesinin kendi beldelerinde ayda bir defa seyahat etme olanağının sağlanması. Hobi bahçelerinin her iki ayda bir misafirlerinin değiştirilmesi, yaşlı evlerinin ve huzur evlerinin çoğaltılması ve buraların işleyişi konusunda emeklilerin ve yaşlıların görüşlerinin alınması. Emekliler için Tünektepe ve Akvaryum gibi alanlarda indirim yapılması.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.