Emekliye müjde Korkuteli'nden geldi

EKONOMİ 20.12.2023 - 11:10, Güncelleme: 20.12.2023 - 11:10
 

Emekliye müjde Korkuteli'nden geldi

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Türkiye’nin en büyük emekli merkezi olan Korkuteli Emekli Merkezi’ne yılbaşından itibaren ücretsiz servis başlatacaklarını duyurdu.

haberimizvar.net- Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Korkuteli Emekli Merkezi’ne yılbaşından itibaren ücretsiz servis başlatacaklarını açıkladı. Bünyesinde kütüphane, sohbet odası, diyetisyen, fizyoterapist, psikolog odalarının da bulunduğu Türkiye’nin en büyük emekli merkezi durumundaki tesise ücretsiz servis başlıyor. Sosyal medya hesabından müjdeyi veren Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, “Aşağıpazar Mahallemize yapmış olduğumuz Türkiye’nin en büyük en ayrıntılı en konforlu Emekli Merkezimize emeklilerimizin ulaşımını sağlamak amacı ile üye emeklilerimize ücretsiz servis hizmetimizi yılbaşı itibarı ile başlatıyoruz” dedi. Korkuteli bölgesinde yazlığı olan çok sayıda emekli bulunuyor. Bu emekliler yeni yılla birlikte merkeze ücretsiz servis ile ulaşacaklar.  
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Türkiye’nin en büyük emekli merkezi olan Korkuteli Emekli Merkezi’ne yılbaşından itibaren ücretsiz servis başlatacaklarını duyurdu.

haberimizvar.net- Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, Korkuteli Emekli Merkezi’ne yılbaşından itibaren ücretsiz servis başlatacaklarını açıkladı.

Bünyesinde kütüphane, sohbet odası, diyetisyen, fizyoterapist, psikolog odalarının da bulunduğu Türkiye’nin en büyük emekli merkezi durumundaki tesise ücretsiz servis başlıyor. Sosyal medya hesabından müjdeyi veren Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, “Aşağıpazar Mahallemize yapmış olduğumuz Türkiye’nin en büyük en ayrıntılı en konforlu Emekli Merkezimize emeklilerimizin ulaşımını sağlamak amacı ile üye emeklilerimize ücretsiz servis hizmetimizi yılbaşı itibarı ile başlatıyoruz” dedi.

Korkuteli bölgesinde yazlığı olan çok sayıda emekli bulunuyor. Bu emekliler yeni yılla birlikte merkeze ücretsiz servis ile ulaşacaklar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.