Emekliye yüksek promosyon fırsatı: Bir banka 6 bin 250 TL veriyor

EKONOMİ 20.07.2022 - 14:35, Güncelleme: 20.07.2022 - 14:35
 

Emekliye yüksek promosyon fırsatı: Bir banka 6 bin 250 TL veriyor

Bankaların emeklilere sağlayacağı promosyon ücretleri açıklandı. Ödeme miktarları yukarı çekildi. SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar banka promosyonlarından yararlanabiliyor. Bu ücret bazı bankalarda 6 bin 250 liraya kadar yükseldi.

 HABERİMİZVAR.NET- Emekli maaşlarına yapılan yüzde 42,35’lik zam sonrası bankalar promosyon yarışına girdi.  Emeklilere yılda 2 kez bayram ikramiyesi, 3 yılda bir promosyon imkanı sağlandı, taban aylıklar yükseltildi.  Bankalar emekli müşterilerine 5 bin liraya varan nakit ve diğer ödemelerle birlikte 6.500 liraya varan promosyon fırsatı sunmaya başladı. Bu promosyondan yeni emeklilerin de faydalanabileceği aktarıldı.  Emekli maaşını farklı bir bankaya taşımayı planlayanlar zamlı maaş ödemelerinden sonra daha avantajlı olacak. Promosyon miktarında maaş miktarı önemli rol oynayacak.  Bankalar tarafından belirlenen sınırlar nedeni ile başvurunun zam öncesinde yapılması düşük promosyon alınmasına sebep olabilir.  Temmuz zammı ile birlikte en düşük emekli aylığının 2 bin 500 liradan 3 bin 500 TL'ye yükseltilmesi ile tüm emekliler banka promosyonlarının tavan ödemesinden yararlanabileceği anlamına geldi. Çift aylık alanlar ise maaş toplamı üzerinden tek bir promosyon ödemesi alabilecek.  EMEKLİ MAAŞI NASIL TAŞINIR? Kullanmakta olduğu banka ile 3 yıllık taahhüt süresi dolduran emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon alabilecek. Bankaların bildirimlerini şubelerinden veya e-Devlet üzerinden takip etmek gerekiyor. Emekli mevcut bankada kaldığı sürenin promosyonunu alacak, kalanını iade ediyor. Yeni geçtiği bankadan da promosyonu peşin alacak.  Bir banka emekli maaşını kendi bankasına taşıyan yeni müşterilerine 6.500 TL vereceğini açıkladı.  Bir diğer banka ise emekli yakınlarını davet edenlere de her bir yakını için 250 TL ödül vereceğini duyurdu. Yine aynı banka emekli maaşını taşıyan yeni müşterilerine 5.000 TL promosyon vereceğini belirtti.  Bir banka ise maaşını internet aracılığı yoluyla kullanmak isteyen müşterilerine 5.000 TL promosyon vereceğini duyurdu.  Diğer bankalar ise 3.750 ve 3.500 TL aralığında promosyon vereceğini duyurdu.  
Bankaların emeklilere sağlayacağı promosyon ücretleri açıklandı. Ödeme miktarları yukarı çekildi. SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar banka promosyonlarından yararlanabiliyor. Bu ücret bazı bankalarda 6 bin 250 liraya kadar yükseldi.

 HABERİMİZVAR.NET- Emekli maaşlarına yapılan yüzde 42,35’lik zam sonrası bankalar promosyon yarışına girdi.

 Emeklilere yılda 2 kez bayram ikramiyesi, 3 yılda bir promosyon imkanı sağlandı, taban aylıklar yükseltildi.

 Bankalar emekli müşterilerine 5 bin liraya varan nakit ve diğer ödemelerle birlikte 6.500 liraya varan promosyon fırsatı sunmaya başladı. Bu promosyondan yeni emeklilerin de faydalanabileceği aktarıldı.

 Emekli maaşını farklı bir bankaya taşımayı planlayanlar zamlı maaş ödemelerinden sonra daha avantajlı olacak. Promosyon miktarında maaş miktarı önemli rol oynayacak.

 Bankalar tarafından belirlenen sınırlar nedeni ile başvurunun zam öncesinde yapılması düşük promosyon alınmasına sebep olabilir.

 Temmuz zammı ile birlikte en düşük emekli aylığının 2 bin 500 liradan 3 bin 500 TL'ye yükseltilmesi ile tüm emekliler banka promosyonlarının tavan ödemesinden yararlanabileceği anlamına geldi. Çift aylık alanlar ise maaş toplamı üzerinden tek bir promosyon ödemesi alabilecek.

 EMEKLİ MAAŞI NASIL TAŞINIR? Kullanmakta olduğu banka ile 3 yıllık taahhüt süresi dolduran emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon alabilecek. Bankaların bildirimlerini şubelerinden veya e-Devlet üzerinden takip etmek gerekiyor. Emekli mevcut bankada kaldığı sürenin promosyonunu alacak, kalanını iade ediyor. Yeni geçtiği bankadan da promosyonu peşin alacak.

 Bir banka emekli maaşını kendi bankasına taşıyan yeni müşterilerine 6.500 TL vereceğini açıkladı.

 Bir diğer banka ise emekli yakınlarını davet edenlere de her bir yakını için 250 TL ödül vereceğini duyurdu. Yine aynı banka emekli maaşını taşıyan yeni müşterilerine 5.000 TL promosyon vereceğini belirtti.

 Bir banka ise maaşını internet aracılığı yoluyla kullanmak isteyen müşterilerine 5.000 TL promosyon vereceğini duyurdu.

 Diğer bankalar ise 3.750 ve 3.500 TL aralığında promosyon vereceğini duyurdu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.