‘Emine Hanım bizi çok güldürdü!’

GÜNDEM 19.02.2020 - 16:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Emine Hanım bizi çok güldürdü!’

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın israftan kaçınma ile ilgili söylemlerine ‘Bizi çok güldürdü’ diye yorum yaptı.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaptığı azılı açıklamada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın söylediklerine dikkat çekti. “Vatandaşın derdi çok Saray’da kriz yok!” diye başlayan yazılı açıklamasında Şahin, şunları kaydetti: Emine Erdoğan, dün, kadın il müftü yardımcıları ve baş vaizlerle Saray’da düzenlenen öğle yemeğinde bir araya gelmiş, ‘İsraftan kaçınmak, ölçülü yaşamak, yeme içmeden tutun doğal kaynakların kullanımına kadar İslam, bize sürdürülebilir bir yaşamın sınırlarını çizer" diye belirtmişti. Kimsenin itiraz edemeyeceği bu sözü Emine Erdoğan söyleyince, bizi bir gülme alıyor. İsraftan kaçınma noktasında demeç veren Emine Erdoğan’ın fiyatı 50 bin doları bulan lüks çantalara olan merakını nereye koyacağımızı bilemiyorum. 50 BİN TL ÇANTAYLA YOKSUL EVLERE ZİYARET Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun vurguladığı gibi, 50 bin dolarlık çanta ile dalga geçer gibi yoksul evlerine ziyarete giden bir zihniyetin, israftan kaçınmaktan, ölçülü yaşamaktan bahsetmesi fıkralara konu olabilecek bir tezatlık örneği! İnsanlar evlerine ekmek götüremiyor, ay sonu faturalarını ödeyemiyor, çaresizlikten, yokluktan, yoksulluktan intihar ediyor! Saray’ın israf ekonomisinin bedelini yoksul halkımız ödüyor! Ne hikmetse bu kriz herkesi vuruyor ama Saray’ı bir türlü vurmuyor!”    
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın israftan kaçınma ile ilgili söylemlerine ‘Bizi çok güldürdü’ diye yorum yaptı.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yaptığı azılı açıklamada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın söylediklerine dikkat çekti. “Vatandaşın derdi çok Saray’da kriz yok!” diye başlayan yazılı açıklamasında Şahin, şunları kaydetti: Emine Erdoğan, dün, kadın il müftü yardımcıları ve baş vaizlerle Saray’da düzenlenen öğle yemeğinde bir araya gelmiş, ‘İsraftan kaçınmak, ölçülü yaşamak, yeme içmeden tutun doğal kaynakların kullanımına kadar İslam, bize sürdürülebilir bir yaşamın sınırlarını çizer" diye belirtmişti. Kimsenin itiraz edemeyeceği bu sözü Emine Erdoğan söyleyince, bizi bir gülme alıyor. İsraftan kaçınma noktasında demeç veren Emine Erdoğan’ın fiyatı 50 bin doları bulan lüks çantalara olan merakını nereye koyacağımızı bilemiyorum.

50 BİN TL ÇANTAYLA YOKSUL EVLERE ZİYARET

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun vurguladığı gibi, 50 bin dolarlık çanta ile dalga geçer gibi yoksul evlerine ziyarete giden bir zihniyetin, israftan kaçınmaktan, ölçülü yaşamaktan bahsetmesi fıkralara konu olabilecek bir tezatlık örneği! İnsanlar evlerine ekmek götüremiyor, ay sonu faturalarını ödeyemiyor, çaresizlikten, yokluktan, yoksulluktan intihar ediyor! Saray’ın israf ekonomisinin bedelini yoksul halkımız ödüyor! Ne hikmetse bu kriz herkesi vuruyor ama Saray’ı bir türlü vurmuyor!”  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.