Emri 3 gün önce verdi

GÜNDEM 24.02.2022 - 14:35, Güncelleme: 24.02.2022 - 14:35
 

Emri 3 gün önce verdi

Vladimir Putin'in üç gün önce yayınlanan videosunda telefon kabloların değişmemesi saldırı emrinin günler öncesinden verildiğini gündeme getirdi.

haberimizvar.net- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu sabah askerlerinin Ukrayna'nın Donbas bölgesine girdiğini duyurdu.   Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ulusa seslenerek bu sabah askerlerinin Ukrayna'nın Donbas bölgesine girdiğini duyurdu.   21 Şubat’ta çekildiği iddia edilen bir videonun 24 Şubat’ta çekilmiş gibi gösterilmesi dikkat çekti.    Yayınlanan videoda Vladimir Putin’in 21 Şubattaki çekilen video ile 24 Şubattaki her iki videoda da aynı kıyafetleri giyinmiş olması, bulunduğu mekânın ve oturduğu koltuğun aynı olması gözlerden kaçmadı.
Vladimir Putin'in üç gün önce yayınlanan videosunda telefon kabloların değişmemesi saldırı emrinin günler öncesinden verildiğini gündeme getirdi.

haberimizvar.net- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu sabah askerlerinin Ukrayna'nın Donbas bölgesine girdiğini duyurdu.

 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ulusa seslenerek bu sabah askerlerinin Ukrayna'nın Donbas bölgesine girdiğini duyurdu.

 

21 Şubat’ta çekildiği iddia edilen bir videonun 24 Şubat’ta çekilmiş gibi gösterilmesi dikkat çekti. 

 

Yayınlanan videoda Vladimir Putin’in 21 Şubattaki çekilen video ile 24 Şubattaki her iki videoda da aynı kıyafetleri giyinmiş olması, bulunduğu mekânın ve oturduğu koltuğun aynı olması gözlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.