En berbat 2 geceye hazır olun

EKONOMİ 04.08.2023 - 17:59, Güncelleme: 04.08.2023 - 18:48
 

En berbat 2 geceye hazır olun

Türkiye yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına girdi. Hava sıcaklıkları Antalya'da hissedilir derecede artacak.

haberimizvar.net- Dünyanın önemli turizm şehirlerinin arasında yer alan Antalya Eyyam-ı bahur sıcaklarını en fazla hisseden şehirlerin başında geliyor. Antalya'da hava dalgası etkisini artırırken, termometreler bugün 40 derecenin üzerinde gösteriyor ancak hissedilen nem oranının 80lere ulaşması ile hissedilen sıcaklık 50 dereceyi buluyor.  UZMANINDAN UYARI GELDİ Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, "En berbat iki geceye hazır olun" dedi. Ökten Twitter hesabından yaptığı paylaşımda önümüzdeki iki gece nem oranının çok yüksek olacağını söyledi. Kerem Ökten, paylaşımında "En berbat 2 geceye hazır olun. Cuma gecesi ve Cumartesi gecesi senenin ve uzun senelerin en nemli iki gecesini geçireceğiz. Nem seviyesi korkunç boyutta. Gökyüzünü geceleyin nem bulutları kaplayacak. Ter su içinde kalacağız…" ifadelerini kullandı.  
Türkiye yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına girdi. Hava sıcaklıkları Antalya'da hissedilir derecede artacak.

haberimizvar.net- Dünyanın önemli turizm şehirlerinin arasında yer alan Antalya Eyyam-ı bahur sıcaklarını en fazla hisseden şehirlerin başında geliyor. Antalya'da hava dalgası etkisini artırırken, termometreler bugün 40 derecenin üzerinde gösteriyor ancak hissedilen nem oranının 80lere ulaşması ile hissedilen sıcaklık 50 dereceyi buluyor. 

UZMANINDAN UYARI GELDİ

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, "En berbat iki geceye hazır olun" dedi. Ökten Twitter hesabından yaptığı paylaşımda önümüzdeki iki gece nem oranının çok yüksek olacağını söyledi.

Kerem Ökten, paylaşımında "En berbat 2 geceye hazır olun. Cuma gecesi ve Cumartesi gecesi senenin ve uzun senelerin en nemli iki gecesini geçireceğiz. Nem seviyesi korkunç boyutta. Gökyüzünü geceleyin nem bulutları kaplayacak. Ter su içinde kalacağız…" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.