“En İyi Narkotik Polisi Anne” Projesi Eğitimi Verildi

ASAYİŞ 27.12.2023 - 14:57, Güncelleme: 27.12.2023 - 14:57
 

“En İyi Narkotik Polisi Anne” Projesi Eğitimi Verildi

Antalya Emniyet Müdürlüğü bireylerin ruhsal ve fiziki sağlığını olumsuz etkileyen uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlığından uzak durmalarını sağlamaya yönelik olarak Kemer'de 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi eğitimi verdi.

haberimizvar.net- Antalya Emniyet Müdürlüğü, bireylerin ruhsal ve fiziksel sağlığını olumsuz yönde etkileyen uyuşturucu, uyarıcı madde bağımlığı ile mücadele kapsamında eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu bağlamda Kemer'de 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi eğitim verildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bireylerin ruhsal ve fiziksel sağlığını olumsuz yönde etkileyen madde bağımlılığı sosyal, kültürel, psikolojik ve fizyolojik faktörlere bağlı olarak halk sağlığını olumsuz yönde etkilerken, diğer tarafından uyuşturucu ticareti suç ve terör örgütlerinin en önemli finans kaynaklarını oluşturmaktadır. Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlilerince uzman personel tarafından Kemer Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Göynük Ünal Aysal Anadolu Lisesi öğrenci ve ailelerine 'Narkorehber' eğitimi verilmiştir" denildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü bireylerin ruhsal ve fiziki sağlığını olumsuz etkileyen uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlığından uzak durmalarını sağlamaya yönelik olarak Kemer'de 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi eğitimi verdi.

haberimizvar.net-  Antalya Emniyet Müdürlüğü, bireylerin ruhsal ve fiziksel sağlığını olumsuz yönde etkileyen uyuşturucu, uyarıcı madde bağımlığı ile mücadele kapsamında eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu bağlamda Kemer'de 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi eğitim verildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Bireylerin ruhsal ve fiziksel sağlığını olumsuz yönde etkileyen madde bağımlılığı sosyal, kültürel, psikolojik ve fizyolojik faktörlere bağlı olarak halk sağlığını olumsuz yönde etkilerken, diğer tarafından uyuşturucu ticareti suç ve terör örgütlerinin en önemli finans kaynaklarını oluşturmaktadır. Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlilerince uzman personel tarafından Kemer Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Göynük Ünal Aysal Anadolu Lisesi öğrenci ve ailelerine 'Narkorehber' eğitimi verilmiştir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.