Engelleri aşan sanatçı Alper Kocabıyık’ın resim sergisi açıldı

KÜLTÜR 03.12.2023 - 10:37, Güncelleme: 03.12.2023 - 10:37
 

Engelleri aşan sanatçı Alper Kocabıyık’ın resim sergisi açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi fuayesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın resim sergisi açıldı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi fuayesinde anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın yaptığı 40 tablonun bulunduğu sergi Büyükşehir Belediyesi Fuayesinde açıldı. Serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Tuncer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ramazan Demir, Mustafa Gürbüz, Durmuş Ali Arslan ve Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Karavural ile davetliler katıldı.  SEVGİ VARSA SANATA DA ENGEL YOK  Engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın yaptığı 40 tablonun bulunduğu serginin açılışını Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Tuncer yaptı. Sevginin olduğu yerde hiçbir engelin olmadığını söyleyen Cansel Tuncer, “Burada hazırladığı sanat eserlerini bizlerle paylaşan değerleri sanatçımızın huzurunda bütün engelli bireylerimize saygılarımı iletiyorum. Böylesine birbirinden güzel eserlerin olduğu bir sergiye Büyükşehir Belediyesi olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Engellerin aşılabileceğini de bizlere gösterdiği için çabası ve azmi için Alper Kocabıyık’a çok teşekkür ediyorum.  Çok güzel eserler üretmiş. Alper’in kıymetli annesi Hafize Öztürk Hanıma da çok teşekkür ederim. Alper’in tek ve tam destekçisi kendisinin büyük emeği var bu güzelliğin ortaya çıkmasında” diye konuştu.   1-8 ARALIK ARASI AÇIK Açılış konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Tuncer ve davetliler sergiyi gezdi. Mustafa Alper Kocabıyık’ın resim sergisi 1 -8 Aralık tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi fuayesinde sergilenecek.   
Antalya Büyükşehir Belediyesi fuayesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın resim sergisi açıldı.

haberimizvar.net-  Antalya Büyükşehir Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi fuayesinde anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın yaptığı 40 tablonun bulunduğu sergi Büyükşehir Belediyesi Fuayesinde açıldı. Serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Tuncer, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ramazan Demir, Mustafa Gürbüz, Durmuş Ali Arslan ve Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Karavural ile davetliler katıldı. 

SEVGİ VARSA SANATA DA ENGEL YOK 

Engelli sanatçı Mustafa Alper Kocabıyık’ın yaptığı 40 tablonun bulunduğu serginin açılışını Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Tuncer yaptı. Sevginin olduğu yerde hiçbir engelin olmadığını söyleyen Cansel Tuncer, “Burada hazırladığı sanat eserlerini bizlerle paylaşan değerleri sanatçımızın huzurunda bütün engelli bireylerimize saygılarımı iletiyorum. Böylesine birbirinden güzel eserlerin olduğu bir sergiye Büyükşehir Belediyesi olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Engellerin aşılabileceğini de bizlere gösterdiği için çabası ve azmi için Alper Kocabıyık’a çok teşekkür ediyorum.  Çok güzel eserler üretmiş. Alper’in kıymetli annesi Hafize Öztürk Hanıma da çok teşekkür ederim. Alper’in tek ve tam destekçisi kendisinin büyük emeği var bu güzelliğin ortaya çıkmasında” diye konuştu.  

1-8 ARALIK ARASI AÇIK

Açılış konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Av. Cansel Tuncer ve davetliler sergiyi gezdi. Mustafa Alper Kocabıyık’ın resim sergisi 1 -8 Aralık tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi fuayesinde sergilenecek. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.