Engelsiz Kafe’de kamp zamanı

GÜNDEM 26.08.2019 - 11:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Engelsiz Kafe’de kamp zamanı

Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın birlikte hayata geçirdiği, farklı engel gruplarının bir arada olduğu ve engellilerin diğer bireylerle günlük hayatı paylaştığı Engelsiz Kafe, özel bireyler ve aileleriyle kamp yapmaya hazırlanıyor

haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi’nin Adalya Vakfı’yla birlikte Şirinyalı Mahallesi’nde falezlerin üzerinde, yaklaşık 8 dönümlük bir alan üzerinde Nisan 2015’te hizmete açtığı Engelsiz Kafe, 27 Ağustos Salı günü saat 17.30’da izci kampına hazırlanıyor. Özel bireyler ve ailelerinin katılacağı izci kampında, çocuklar için sürprizler, alan oyunları ve ikramlar hazırlandı FARKLI ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR Özel bireyleri topluma kazandırma projesinin bir ayağını oluşturan Engelsiz Kafe, ayrıca gelen müşterilerin keyifli vakit geçirmesine de olanak sağlıyor. Engelsiz Kafe’de vakit geçirmek ve Engelsiz Kafe’ye destek olmak isteyen kişiler doğum günlerini, toplantıları, mezuniyet, kahvaltı, yemek organizasyonları, kına, nişan vb özel kutlamalarını rezervasyon yaptırarak burada yapabilir. ENGELSİZ KAFE NEDİR? Muratpaşa Belediyesi’nin Adalya Vakfı’yla birlikte projelendirip hizmete açtığı Engelsiz Kafe, Şirinyalı Mahallesi’nde falez bandında eski Mobil alanı olarak bilinen yerin hemen yanında 4 yılı aşkın bir süredir hizmet veriyor. Engelsiz Kafe, kurulduğu günden bu yana her engel grubuna ve ailelerine yönelik etkinlikler gerçekleştirdi, engelli bireyler ve ailelerine yönelik eğitim ve sosyal destek programları yürüttü. Engelli bireylerin kendilerini gündelik yaşamın bir parçası olarak görerek akranlarıyla birlikte bir şeyleri başarabildiklerini hissetmelerini sağlamak amacıyla kurulan Engelsiz Kafe, herkese açık yapısıyla benzerlerinden farklı bir sisteme sahip. Bunlarla birlikte Antalya’nın ilk glütensiz mutfağına da sahip kafenin hemen alt tarafında mavi bayraklı bir de plaj bulunuyor.
Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın birlikte hayata geçirdiği, farklı engel gruplarının bir arada olduğu ve engellilerin diğer bireylerle günlük hayatı paylaştığı Engelsiz Kafe, özel bireyler ve aileleriyle kamp yapmaya hazırlanıyor

haberimizvar.net Muratpaşa Belediyesi’nin Adalya Vakfı’yla birlikte Şirinyalı Mahallesi’nde falezlerin üzerinde, yaklaşık 8 dönümlük bir alan üzerinde Nisan 2015’te hizmete açtığı Engelsiz Kafe, 27 Ağustos Salı günü saat 17.30’da izci kampına hazırlanıyor. Özel bireyler ve ailelerinin katılacağı izci kampında, çocuklar için sürprizler, alan oyunları ve ikramlar hazırlandı

FARKLI ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Özel bireyleri topluma kazandırma projesinin bir ayağını oluşturan Engelsiz Kafe, ayrıca gelen müşterilerin keyifli vakit geçirmesine de olanak sağlıyor. Engelsiz Kafe’de vakit geçirmek ve Engelsiz Kafe’ye destek olmak isteyen kişiler doğum günlerini, toplantıları, mezuniyet, kahvaltı, yemek organizasyonları, kına, nişan vb özel kutlamalarını rezervasyon yaptırarak burada yapabilir.

ENGELSİZ KAFE NEDİR?

Muratpaşa Belediyesi’nin Adalya Vakfı’yla birlikte projelendirip hizmete açtığı Engelsiz Kafe, Şirinyalı Mahallesi’nde falez bandında eski Mobil alanı olarak bilinen yerin hemen yanında 4 yılı aşkın bir süredir hizmet veriyor. Engelsiz Kafe, kurulduğu günden bu yana her engel grubuna ve ailelerine yönelik etkinlikler gerçekleştirdi, engelli bireyler ve ailelerine yönelik eğitim ve sosyal destek programları yürüttü. Engelli bireylerin kendilerini gündelik yaşamın bir parçası olarak görerek akranlarıyla birlikte bir şeyleri başarabildiklerini hissetmelerini sağlamak amacıyla kurulan Engelsiz Kafe, herkese açık yapısıyla benzerlerinden farklı bir sisteme sahip. Bunlarla birlikte Antalya’nın ilk glütensiz mutfağına da sahip kafenin hemen alt tarafında mavi bayraklı bir de plaj bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.