Erasmus Projesi hareketliliği sona erdi

EĞİTİM 16.05.2022 - 16:12, Güncelleme: 16.05.2022 - 16:12
 

Erasmus Projesi hareketliliği sona erdi

Cengiz Topel İlkokulu, RoboticsandCodingErasmus+ Projesi ortakları Fransa, Yunanistan, Slovenya ve Portekiz’den gelen öğretmenleri misafir etti

haberimizvar.net- Cengiz Topel İlkokulu’nun, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ Ana Eylem 2 Okul Eğitimi Okullar Arası Ortaklıkları (KA229) çerçevesinde 2020 yılı teklif çağrısı döneminde desteklenmeye hak kazanan  2020-1-FR01-KA229-079801_3 proje numaralı “RoboticsandCoding” projesinin 3.LTT etkinliği 9-13 Mayıs tarihleri arasında Antalya da gerçekleşti. Proje ortağı okullardan gelen öğretmenler, bir hafta boyunca Cengiz Topel İlkokulu’nun ev sahipliğinde Mblockeğitimi ve materyallerini hazırlama, teknolojik araçları doğru algılama, denetim sağlama ve beceri olarak geliştirme alanlarında çalışmalar yaptılar. Ayrıca ülkemizin ve ilimizin doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtıcı geziler düzenlenerek kültürler arası işbirliği ve kültür aktarımı gerçekleşti.
Cengiz Topel İlkokulu, RoboticsandCodingErasmus+ Projesi ortakları Fransa, Yunanistan, Slovenya ve Portekiz’den gelen öğretmenleri misafir etti

haberimizvar.net- Cengiz Topel İlkokulu’nun, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ Ana Eylem 2 Okul Eğitimi Okullar Arası Ortaklıkları (KA229) çerçevesinde 2020 yılı teklif çağrısı döneminde desteklenmeye hak kazanan  2020-1-FR01-KA229-079801_3 proje numaralı “RoboticsandCoding” projesinin 3.LTT etkinliği 9-13 Mayıs tarihleri arasında Antalya da gerçekleşti.

Proje ortağı okullardan gelen öğretmenler, bir hafta boyunca Cengiz Topel İlkokulu’nun ev sahipliğinde Mblockeğitimi ve materyallerini hazırlama, teknolojik araçları doğru algılama, denetim sağlama ve beceri olarak geliştirme alanlarında çalışmalar yaptılar. Ayrıca ülkemizin ve ilimizin doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtıcı geziler düzenlenerek kültürler arası işbirliği ve kültür aktarımı gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.