Erasmus tam gaz

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.01.2021 - 11:40, Güncelleme: 07.01.2021 - 12:52
 

Erasmus tam gaz

Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu 2020 yılında kabul edilen, ortağı olduğu ve Türkiye Ulusal Ajansı Koordinesinde yürütülen "Better Teaching and Learning" isimli Avrupa Birliği Erasmus+ programı Ka229 Okul Değişimi Ortaklıkları projesi kapsamında çalışmalarına pandemi döneminde de ara vermeden devam ediyor.

haberimizvar.net Slovenya, İspanya, İtalya, Romanya ve Yunanistan da bulunan proje ortakları ile Anaokullarında eğitim öğretim faaliyetlerinin Yenilikçi Yaklaşımlar ile desteklenmesi konusunda ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu Müdürü Tuba Özkır Özbal, projelerinin 2020 Eylül ayında başladığını ve Pandemi koşullarına rağmen proje faaliyetlerini aralıksız şekilde sürdürdüklerini söyledi. ULUSAL PROJELER Proje kapsamında ayni anda bir etwinning projesi de yürüttüklerini dile getiren Özkır Özbal, şuana kadar online olarak gerçekleştirilen faaliyetler ile Ortak okullar ve ülkeler hakkında kültürel olarak bilgi değişiminde bulunduklarını ve Okul içinde ve dışında yerel ve ulusal proje faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. PERSONELE TEŞEKKÜR Okulda yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplayan Özkır Özbal, proje ile ilgili Logo ve maskot yarışmaları ile su ana kadar Ulusal ve Uluslararası düzeyde 2000 den fazla kişi ile etkileşime geçmeyi başardıklarını belirterek bu konuda emek ve özveri ile çalışan tüm Okul personeline teşekkürlerini dile getirdi. KATKI SUNULACAK Bir anaokulu olarak, 6 ortaklı bir Uluslararası proje yürütmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Tuba hanım, proje çalışmaları sayesinde elde edecekleri kazanımlar ile sadece öğretmenlerin değil, öğrenci ve velilerine ufuklarını açarak onların kişisel, sosyal, akademik ve Mesleki gelişimlerine katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi.
Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu 2020 yılında kabul edilen, ortağı olduğu ve Türkiye Ulusal Ajansı Koordinesinde yürütülen "Better Teaching and Learning" isimli Avrupa Birliği Erasmus+ programı Ka229 Okul Değişimi Ortaklıkları projesi kapsamında çalışmalarına pandemi döneminde de ara vermeden devam ediyor.

haberimizvar.net

Slovenya, İspanya, İtalya, Romanya ve Yunanistan da bulunan proje ortakları ile Anaokullarında eğitim öğretim faaliyetlerinin Yenilikçi Yaklaşımlar ile desteklenmesi konusunda ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu Müdürü Tuba Özkır Özbal, projelerinin 2020 Eylül ayında başladığını ve Pandemi koşullarına rağmen proje faaliyetlerini aralıksız şekilde sürdürdüklerini söyledi.

ULUSAL PROJELER

Proje kapsamında ayni anda bir etwinning projesi de yürüttüklerini dile getiren Özkır Özbal, şuana kadar online olarak gerçekleştirilen faaliyetler ile Ortak okullar ve ülkeler hakkında kültürel olarak bilgi değişiminde bulunduklarını ve Okul içinde ve dışında yerel ve ulusal proje faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.

PERSONELE TEŞEKKÜR

Okulda yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplayan Özkır Özbal, proje ile ilgili Logo ve maskot yarışmaları ile su ana kadar Ulusal ve Uluslararası düzeyde 2000 den fazla kişi ile etkileşime geçmeyi başardıklarını belirterek bu konuda emek ve özveri ile çalışan tüm Okul personeline teşekkürlerini dile getirdi.

KATKI SUNULACAK

Bir anaokulu olarak, 6 ortaklı bir Uluslararası proje yürütmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren Tuba hanım, proje çalışmaları sayesinde elde edecekleri kazanımlar ile sadece öğretmenlerin değil, öğrenci ve velilerine ufuklarını açarak onların kişisel, sosyal, akademik ve Mesleki gelişimlerine katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.