Erdoğan Bayraktar’dan geri adım

GÜNDEM 31.08.2021 - 10:02, Güncelleme: 31.08.2021 - 10:02
 

Erdoğan Bayraktar’dan geri adım

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP hakkında çarpıcı açıklamalar yapan, 17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili “Hakkımda hazırlanan dosyalar doğru” diyen eski bakan Erdoğan Bayraktar, geri adım attı.

haberimizvar.net-  17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bugün yeni bir açıklama yaptı. Gazeteci Altan Sancar’a yaptığı açıklamada, 17-25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili hakkında hazırlanan dosyaların doğru olduğunu söyleyen Bayraktar, Twitter’da son yaptığı paylaşımında bu kez “Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır” ifadelerini kullandı.       YAĞCILIK BİTTİ, ŞEBEKLİK BAŞLADI Bayraktar, Sancar’a yaptığı açıklamada parti içerisinde yağcılık devrinin bittiğini ve şebeklik devrinin başladığını ifade etmişti. 17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayan ifadeler kullanan Bayraktar, “Benim dosyamda ne varsa, hepsi doğrudur. Benim dosyamda ne varsa, hem tapeler doğrudur, hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur” demişti.    DOSYA DOLU GİBİ SİYASET YAPANLAR Bayraktar, bu sözlerinin gündeme oturmasının ardından yeni bir açıklama yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bayraktar, “Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır. Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar” ifadelerini kullandı. Erdoğan Bayraktar’ın sözleri geri adım olarak nitelendirildi. Bayraktar’ın Twitter paylaşımlarını yoruma kapatması ise dikkat çekti. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP hakkında çarpıcı açıklamalar yapan, 17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili “Hakkımda hazırlanan dosyalar doğru” diyen eski bakan Erdoğan Bayraktar, geri adım attı.

haberimizvar.net-  17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bugün yeni bir açıklama yaptı. Gazeteci Altan Sancar’a yaptığı açıklamada, 17-25 Aralık soruşturmalarıyla ilgili hakkında hazırlanan dosyaların doğru olduğunu söyleyen Bayraktar, Twitter’da son yaptığı paylaşımında bu kez “Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır” ifadelerini kullandı.      

YAĞCILIK BİTTİ, ŞEBEKLİK BAŞLADI

Bayraktar, Sancar’a yaptığı açıklamada parti içerisinde yağcılık devrinin bittiğini ve şebeklik devrinin başladığını ifade etmişti. 17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayan ifadeler kullanan Bayraktar, “Benim dosyamda ne varsa, hepsi doğrudur. Benim dosyamda ne varsa, hem tapeler doğrudur, hem teknik takip doğrudur hem de benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur” demişti.   

DOSYA DOLU GİBİ SİYASET YAPANLAR

Bayraktar, bu sözlerinin gündeme oturmasının ardından yeni bir açıklama yaptı. Twitter hesabından paylaşım yapan Bayraktar, “Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır. Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar” ifadelerini kullandı. Erdoğan Bayraktar’ın sözleri geri adım olarak nitelendirildi. Bayraktar’ın Twitter paylaşımlarını yoruma kapatması ise dikkat çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.