Erdoğan geliyor

SİYASET 06.02.2024 - 14:01, Güncelleme: 06.02.2024 - 14:23
 

Erdoğan geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya İlçe Belediyle Başkan adaylarını açıklamak için Antalya'ya geliyor. Ak Parti'de daha önce 7 Şubat Çarşamba günü Kepez'de Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde yapılması planlanan aday tanıtım toplantısı Erdoğan'ın Antalya İlçe Belediye Başkan Adaylarını kendisi açıklama kararı üzerine 9 Şubat Cuma gününe ertelendi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıklamak için 9 Şubat Cuma günü Antalya'ya geliyor. Ak Parti'de Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı 7 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'da bir genel başkan yardımcısı, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğinde Kepez'de Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde yapılması planlanmıştı. Antalya seçimlerine önem verdiği bildirilen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın Antalya İlçe Belediye Başkan Adaylarını kendisi açıklamaya karar verince, aday tanıtım toplantısı da 9 Şubat Cuma gününe ertelendi. AKP Antalya Teşkilatı'nda Erdoğan'ın Antalya programı ile ilgili çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü, aday tanıtım toplantısının detaylarının 7 Şubat Çarşamba günü kamuoyu ile paylaşılacağı belirtiliyor. ELMALI ADAYI DA DEĞİŞTİ Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapılacak Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları listesinde yeni bir değişikliğe gidildi. Elmalı'da Mustafa Başkaya'nın yerine Ali Gökçe Belediye Başkan Adayı oldu. Ak Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları listesinde daha önce de 3 değişiklik yapılmış, Muratpaşa'da Cemal Öner'in yerine Özdemir Manavoğlu, Kemer'de İsmail Minta'nın yerine Rahman Şeker, Manavgat'ta ise Hasan Öz'ün yerine Süleyman Okudan Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmişti. İŞTE AK PARTİ ANTALYA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Şubat Cuma günü Kepez'de Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde tanıtacağı AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları listesi şu şekilde:   Kepez: Rıza Sümer Muratpaşa: Özdemir Manavoğlu Konyaaltı: Durali Kolpak Serik: Veli Vural Döşemealtı: Bekir Kıvrım Kemer: Rahman Şeker Manavgat: Süleyman Okudan Akseki: İbrahim Özkan Gündoğmuş: Mehmet Özeren İbradı: Hatice Sekmen Elmalı: Ali Gökçe Kaş: Mutlu Ulutaş Kumluca: Hüseyin Orhan Tekin Aksu: Durmuş Kaan Şahin
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya İlçe Belediyle Başkan adaylarını açıklamak için Antalya'ya geliyor. Ak Parti'de daha önce 7 Şubat Çarşamba günü Kepez'de Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde yapılması planlanan aday tanıtım toplantısı Erdoğan'ın Antalya İlçe Belediye Başkan Adaylarını kendisi açıklama kararı üzerine 9 Şubat Cuma gününe ertelendi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıklamak için 9 Şubat Cuma günü Antalya'ya geliyor. Ak Parti'de Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı 7 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'da bir genel başkan yardımcısı, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğinde Kepez'de Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde yapılması planlanmıştı.

Antalya seçimlerine önem verdiği bildirilen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın Antalya İlçe Belediye Başkan Adaylarını kendisi açıklamaya karar verince, aday tanıtım toplantısı da 9 Şubat Cuma gününe ertelendi. AKP Antalya Teşkilatı'nda Erdoğan'ın Antalya programı ile ilgili çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü, aday tanıtım toplantısının detaylarının 7 Şubat Çarşamba günü kamuoyu ile paylaşılacağı belirtiliyor.

ELMALI ADAYI DA DEĞİŞTİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapılacak Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları listesinde yeni bir değişikliğe gidildi. Elmalı'da Mustafa Başkaya'nın yerine Ali Gökçe Belediye Başkan Adayı oldu. Ak Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları listesinde daha önce de 3 değişiklik yapılmış, Muratpaşa'da Cemal Öner'in yerine Özdemir Manavoğlu, Kemer'de İsmail Minta'nın yerine Rahman Şeker, Manavgat'ta ise Hasan Öz'ün yerine Süleyman Okudan Belediye Başkan Adayı olarak belirlenmişti.

İŞTE AK PARTİ ANTALYA İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Şubat Cuma günü Kepez'de Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde tanıtacağı AK Parti Antalya İlçe Belediye Başkan Adayları listesi şu şekilde:

 

Kepez: Rıza Sümer

Muratpaşa: Özdemir Manavoğlu

Konyaaltı: Durali Kolpak

Serik: Veli Vural

Döşemealtı: Bekir Kıvrım

Kemer: Rahman Şeker

Manavgat: Süleyman Okudan

Akseki: İbrahim Özkan

Gündoğmuş: Mehmet Özeren

İbradı: Hatice Sekmen

Elmalı: Ali Gökçe

Kaş: Mutlu Ulutaş

Kumluca: Hüseyin Orhan Tekin

Aksu: Durmuş Kaan Şahin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.