Erdoğan istedi, 3 CHP’li başkan ‘tamam’ dedi

SİYASET 11.09.2019 - 19:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Erdoğan istedi, 3 CHP’li başkan ‘tamam’ dedi

Beştepe’de yapılan büyükşehir belediye başkanları zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel yönetim reformu için komisyon önerdi. Komisyonda 5 bakanın yanı sıra CHP’den Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Yılmaz Büyükerşen de yer alacak.

HABERİMİZ VAR – Hürriyet gazetesinden İsmail Saymaz’ın Beştepe’deki büyükşehir belediye başkanları toplantısından aktardığı bilgilere göre, zirvede CHP’li başkanlar adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, altı maddelik taleplerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel yönetim reformu için komisyon kurmayı önerdi. Komisyonda beş bakanın yanı sıra üye olarak CHP’li büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Yılmaz Büyükerşen’in olmasını istedi. Başkanlar kabul etti. ERDOĞAN TALEPLERİ NOT ALDI Toplantıda belediye sorunları dışında bir konu gündeme gelmediğini ve konuşulmadığını söyleyen Saymaz, “İkili tartışma yaşanmadı. CHP’li belediye başkanları Beştepe’deki zirveden memnun ayrıldı. Kapalı oturumda başkanlar tek tek söz alarak, sorun ve taleplerini dile getirdi. Erdoğan ve bakanlar not aldı. Ardından bakanlar tek tek sorun ve talepleri yanıtladı. Erdoğan’ın tavrı olumlu ve sıcak bulundu” dedi. (Haber Merkezi)    
Beştepe’de yapılan büyükşehir belediye başkanları zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel yönetim reformu için komisyon önerdi. Komisyonda 5 bakanın yanı sıra CHP’den Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Yılmaz Büyükerşen de yer alacak.

HABERİMİZ VAR – Hürriyet gazetesinden İsmail Saymaz’ın Beştepe’deki büyükşehir belediye başkanları toplantısından aktardığı bilgilere göre, zirvede CHP’li başkanlar adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, altı maddelik taleplerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel yönetim reformu için komisyon kurmayı önerdi. Komisyonda beş bakanın yanı sıra üye olarak CHP’li büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Yılmaz Büyükerşen’in olmasını istedi. Başkanlar kabul etti.

ERDOĞAN TALEPLERİ NOT ALDI

Toplantıda belediye sorunları dışında bir konu gündeme gelmediğini ve konuşulmadığını söyleyen Saymaz, “İkili tartışma yaşanmadı. CHP’li belediye başkanları Beştepe’deki zirveden memnun ayrıldı. Kapalı oturumda başkanlar tek tek söz alarak, sorun ve taleplerini dile getirdi. Erdoğan ve bakanlar not aldı. Ardından bakanlar tek tek sorun ve talepleri yanıtladı. Erdoğan’ın tavrı olumlu ve sıcak bulundu” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.