Erdoğan: Otellerde-villalarda yılbaşı partilerine izin verilmeyecek

GÜNDEM 25.12.2020 - 14:25, Güncelleme: 25.12.2020 - 14:25
 

Erdoğan: Otellerde-villalarda yılbaşı partilerine izin verilmeyecek

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, otellerde ya da villalardaki yılbaşı partilerine izin verilmeyeceğini söyledi.

haberimizvar.net- İstanbul’da cuma namazı çıkışında gazetecilere konuşan Erdoğan, “Aşı geldiğinde biz de tüm arkadaşlarımızla birlikte aşıyı olacağız” dedi ve vatandaşlardan da aşı olmalarını istedi.  Cumhurbaşkanı, Çin ve Almanya’dan gelen aşılarla sürecin işletileceğini belirterek Çin’le 50 milyon doz aşı alımı için anlaşma imzalandığını, ilk etapta 4.5 milyon doz geleceğini ifade etti. Toplanmalara izin yok Cumhurbaşkanı, oteller ya da villalardaki yılbaşı kutlamaları için “Güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil” dedi. Erdoğan şöyle devam etti: “İstihbaratımız nerede bu tür şeyler olduğunu tespit ederse oralara gerekli operasyonu yapar. Bizim için insanımızın hayatı her şeyden ötedir.”  İsrail-Türkiye ilişkileri Cumhurbaşkanı, İsrail-Türkiye ilişkilerine dair şunları kaydetti: “İsrail’in Filistin topraklarına yönelik takındığı tavırları kabul etmemiz mümkün değil. Bu bizim ne adalet anlayışımıza ne ülkelerin toprak bütünlüğüne yönelik yaklaşım noktasında bizim İsrail ile ayrıştığımız noktadır. Yoksa gönlümüz arzu eder ki onlarla da münasebetlerimizi daha iyi bir noktaya taşıyalım. İsrail ile istihbari noktada münasebetlerimiz zaten kesilmiş değil, devam ediyor. Burada en tepe noktadaki kişilerle bazı sıkıntılar yaşıyoruz.”    
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, otellerde ya da villalardaki yılbaşı partilerine izin verilmeyeceğini söyledi.

haberimizvar.net- İstanbul’da cuma namazı çıkışında gazetecilere konuşan Erdoğan, “Aşı geldiğinde biz de tüm arkadaşlarımızla birlikte aşıyı olacağız” dedi ve vatandaşlardan da aşı olmalarını istedi.

 Cumhurbaşkanı, Çin ve Almanya’dan gelen aşılarla sürecin işletileceğini belirterek Çin’le 50 milyon doz aşı alımı için anlaşma imzalandığını, ilk etapta 4.5 milyon doz geleceğini ifade etti.

Toplanmalara izin yok

Cumhurbaşkanı, oteller ya da villalardaki yılbaşı kutlamaları için “Güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil” dedi.

Erdoğan şöyle devam etti: “İstihbaratımız nerede bu tür şeyler olduğunu tespit ederse oralara gerekli operasyonu yapar. Bizim için insanımızın hayatı her şeyden ötedir.”

 İsrail-Türkiye ilişkileri

Cumhurbaşkanı, İsrail-Türkiye ilişkilerine dair şunları kaydetti: “İsrail’in Filistin topraklarına yönelik takındığı tavırları kabul etmemiz mümkün değil. Bu bizim ne adalet anlayışımıza ne ülkelerin toprak bütünlüğüne yönelik yaklaşım noktasında bizim İsrail ile ayrıştığımız noktadır. Yoksa gönlümüz arzu eder ki onlarla da münasebetlerimizi daha iyi bir noktaya taşıyalım. İsrail ile istihbari noktada münasebetlerimiz zaten kesilmiş değil, devam ediyor. Burada en tepe noktadaki kişilerle bazı sıkıntılar yaşıyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.