Erdoğan yarın Antalya'da

SİYASET 08.02.2024 - 15:00, Güncelleme: 08.02.2024 - 16:12
 

Erdoğan yarın Antalya'da

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya belediye başkan adayları tanıtım toplantısı için 9 Şubat Cuma günü (yarın) Antalya'ya geliyor.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Antalya belediye başkan adayları tanıtım toplantısı için 9 Şubat Cuma günü (yarın) Antalya'ya geliyor. Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile düzenlenecek 31 Mart 2024 yerel seçimleri Antalya Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı'nın 9 Şubat Cuma günü (yarın) saat 15.00'da EXPO 2016 Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceğini açıkladı. Çetin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya programı ile ilgili hazıklıkların tamamlandığını söyledi. Cumhur İttifakı'nın Antalya belediye başkan aday adayları tanıtım toplantısının daha önce 7 Şubat Çarşamba günü Kepez'deki Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde saat 14.00'da yapılması planlanmıştı. Erdoğan'ın Antalya belediye başkan adaylarını kendisi açıklama kararı verince 9 Şubat Cuma gününe(yarın)ertelenmişti.
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya belediye başkan adayları tanıtım toplantısı için 9 Şubat Cuma günü (yarın) Antalya'ya geliyor.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Antalya belediye başkan adayları tanıtım toplantısı için 9 Şubat Cuma günü (yarın) Antalya'ya geliyor. Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile düzenlenecek 31 Mart 2024 yerel seçimleri Antalya Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı'nın 9 Şubat Cuma günü (yarın) saat 15.00'da EXPO 2016 Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Çetin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya programı ile ilgili hazıklıkların tamamlandığını söyledi. Cumhur İttifakı'nın Antalya belediye başkan aday adayları tanıtım toplantısının daha önce 7 Şubat Çarşamba günü Kepez'deki Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde saat 14.00'da yapılması planlanmıştı. Erdoğan'ın Antalya belediye başkan adaylarını kendisi açıklama kararı verince 9 Şubat Cuma gününe(yarın)ertelenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.