Erdoğan’a çay tepkisi

GÜNDEM 01.08.2021 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2021 - 10:29
 

Erdoğan’a çay tepkisi

Marmaris’te halka çay fırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki yağdı. Erdoğan’ın Marmaris girişinde ve çıkışında da yol kenarındakileri çay fırlattığı görüntülendi.

haberimizvar.net-  Geçtiğimiz günlerde sel felaketine uğrayan Rize’den sonra, dün akşam da orman yangını mağduru Muğla’nın Marmaris ilçesinde kendisini izleyenlere çay fırlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki yağıyor. Twitter hesabından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, “Cumhurbaşkanı danışmanları: ‘Efendim; yangınlar kontrol altına alınamıyor, THK’ya atadığımız kayyum düğünde, paraları yandaşlara yedirmekten yangın söndürme uçağı alamadık, hayvanlar ve ağaçlar telef oldu, insanlar mağdur, ne yapalım?’ Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘kafalarına çay atalım’.” ifadelerini kullandı.  AYIP DENEN BİR ŞEY VAR CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise, “Memleket yanarken Erdoğan, Marmaris’te vatandaşlara çay fırlattı. Atan da, alan da utanmalıdır” diye tepki gösterdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Çay! Şaka değil, çay fırlatmaktan başka hiçbir şey yapamıyor” eleştirisinde bulundu. Erdoğan’ın vatandaşlara çay attığına ilişkin bir haberi paylaşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Ayıp denen bir şey var, yeter artık” ifadelerini kullandı.  UYSAL: AKP’NİN BEYİN ÖLÜMÜ Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ise, “Orman yangınları AKP için son damla oldu; artık hiçbir süreci ve krizi yönetemiyorlar! Orman yangınları vesilesi ve son olarak AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın Marmaris’te kalabalığa çay atması AKP’nin ‘beyin ölümü’nün çoktan gerçekleştiğini gösteriyor” paylaşımı yaptı.  HAZIR ATEŞ VARKEN DEMLEYİN DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Memleket yanıyor, Marmaris yanıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris’e çay dağıtıyor. Şakadır diye 5 defa seyrettim. Hayaldir diye kendime çimdik attım. Hakikaten çay dağıtıyor. Hazır ateş varken, demleyip keyif (!) yapın mı diyor? Allah aşkına bu nasıl kafa?” diye sordu. TÜRK HEKİMLERİNE HAVALE Erdoğan’a tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de “Marmaris’te yüreği yanan insanların kafasına da çay fırlatmışsın! Senin durumun siyasetin değil, tebabetin ilgilenmesi gereken bir durum artık. Vatanı yanan, yüreği yanan insanlara keyif çayı fırlatan bu Cumhurbaşkanı’nı Türk hekimlerine havale ediyorum” dedi.  
Marmaris’te halka çay fırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki yağdı. Erdoğan’ın Marmaris girişinde ve çıkışında da yol kenarındakileri çay fırlattığı görüntülendi.

haberimizvar.net-  Geçtiğimiz günlerde sel felaketine uğrayan Rize’den sonra, dün akşam da orman yangını mağduru Muğla’nın Marmaris ilçesinde kendisini izleyenlere çay fırlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki yağıyor. Twitter hesabından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, “Cumhurbaşkanı danışmanları: ‘Efendim; yangınlar kontrol altına alınamıyor, THK’ya atadığımız kayyum düğünde, paraları yandaşlara yedirmekten yangın söndürme uçağı alamadık, hayvanlar ve ağaçlar telef oldu, insanlar mağdur, ne yapalım?’ Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘kafalarına çay atalım’.” ifadelerini kullandı. 

AYIP DENEN BİR ŞEY VAR

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise, “Memleket yanarken Erdoğan, Marmaris’te vatandaşlara çay fırlattı. Atan da, alan da utanmalıdır” diye tepki gösterdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, “Çay! Şaka değil, çay fırlatmaktan başka hiçbir şey yapamıyor” eleştirisinde bulundu. Erdoğan’ın vatandaşlara çay attığına ilişkin bir haberi paylaşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Ayıp denen bir şey var, yeter artık” ifadelerini kullandı. 

UYSAL: AKP’NİN BEYİN ÖLÜMÜ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ise, “Orman yangınları AKP için son damla oldu; artık hiçbir süreci ve krizi yönetemiyorlar! Orman yangınları vesilesi ve son olarak AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın Marmaris’te kalabalığa çay atması AKP’nin ‘beyin ölümü’nün çoktan gerçekleştiğini gösteriyor” paylaşımı yaptı. 

HAZIR ATEŞ VARKEN DEMLEYİN

DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Memleket yanıyor, Marmaris yanıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris’e çay dağıtıyor. Şakadır diye 5 defa seyrettim. Hayaldir diye kendime çimdik attım. Hakikaten çay dağıtıyor. Hazır ateş varken, demleyip keyif (!) yapın mı diyor? Allah aşkına bu nasıl kafa?” diye sordu.

TÜRK HEKİMLERİNE HAVALE

Erdoğan’a tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de “Marmaris’te yüreği yanan insanların kafasına da çay fırlatmışsın! Senin durumun siyasetin değil, tebabetin ilgilenmesi gereken bir durum artık. Vatanı yanan, yüreği yanan insanlara keyif çayı fırlatan bu Cumhurbaşkanı’nı Türk hekimlerine havale ediyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.