Erdoğan’a destek seli

GÜNDEM 20.12.2020 - 01:38, Güncelleme: 20.12.2020 - 14:53
 

Erdoğan’a destek seli

Maskesiz ve hijyen kurallarına uyulmadığını söylediği için uğradığı saldırı sonucu bir gözünü kaybeden tarım işçisi 60 yaşındaki Altın Erdoğan’ın evi bir gün olsun boş kalmıyor

haberimizvar.net-Maskesiz ve hijyen kurallarına uyulmadığını söylediği için uğradığı saldırı sonucu bir gözünü kaybeden tarım işçisi 60 yaşındaki Altın Erdoğan’ın evi bir gün olsun boş kalmıyor Antalya’da nar toplamaya giden tarım işçisi 60 yaşındaki Altın Erdoğan, 30 kişinin balık istifi götürüldüğü minibüsü görüntülemek isteyince, işverenin azmettirmesi sonucu karısı tarafından vurulan darbe ile gören tek gözünü kaybetti. Erdoğan, işveren tarafından da sürekli ‘Sesini çıkarma’ denilerek tehdit edildi. Türkiye gündemine gelen Altın Erdoğan, milletvekilleri tarafından da Meclis’e taşındı. ADALET İSTİYORUZ Tarım işçisi Altın Erdoğan’ın yaşadıkları gündemdeki yerini korurken, sivil toplum örgütleri de Erdoğan’ı yalnız bırakmadı. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Derneği Başkanı İlyas Ali Taştan, HDP Antalya İl Eş Başkanı Remziye Zengin, HDP il yöneticileri Gönül Ak - Hülya Hasbay, CHP’den Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bahar Önal, İl Başkan Yardımcısı Nuran Yılmaz, İl Yöneticisi Belgizar Burcu, İl Yöneticisi Füsun Çevik Kahraman, CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Yasemin Erdoğan, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Antalya Kadın Meclisi Üyeleri Selma Yavuz Nursel Öztürk, Antalya Kadın Platformu adına Ebru İntibay ve Elif Bilen Taş tarım emekçisi Altın Erdoğan’ı evinde ziyaret ederek destek verdi.  Aile ve Çalışma Bakanlığı da davaya müdahil olacağını açıkladı. Erdoğan’ın avukatı Bilge Yılmaz, “Adalet yerini bulana kadar mücadelemiz devam edecek” dedi. En büyük destek eşinden  Uğradığı saldırı sonucu bir gözünü kaybeden 60 yaşındaki Altın Erdoğan’a en büyük desteği eşi Süleyman Erdoğan veriyor. Erdoğan, eşini bir an olsun yalnız bırakmıyor.
Maskesiz ve hijyen kurallarına uyulmadığını söylediği için uğradığı saldırı sonucu bir gözünü kaybeden tarım işçisi 60 yaşındaki Altın Erdoğan’ın evi bir gün olsun boş kalmıyor

haberimizvar.net-Maskesiz ve hijyen kurallarına uyulmadığını söylediği için uğradığı saldırı sonucu bir gözünü kaybeden tarım işçisi 60 yaşındaki Altın Erdoğan’ın evi bir gün olsun boş kalmıyor

Antalya’da nar toplamaya giden tarım işçisi 60 yaşındaki Altın Erdoğan, 30 kişinin balık istifi götürüldüğü minibüsü görüntülemek isteyince, işverenin azmettirmesi sonucu karısı tarafından vurulan darbe ile gören tek gözünü kaybetti. Erdoğan, işveren tarafından da sürekli ‘Sesini çıkarma’ denilerek tehdit edildi. Türkiye gündemine gelen Altın Erdoğan, milletvekilleri tarafından da Meclis’e taşındı.

ADALET İSTİYORUZ

Tarım işçisi Altın Erdoğan’ın yaşadıkları gündemdeki yerini korurken, sivil toplum örgütleri de Erdoğan’ı yalnız bırakmadı. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Derneği Başkanı İlyas Ali Taştan, HDP Antalya İl Eş Başkanı Remziye Zengin, HDP il yöneticileri Gönül Ak - Hülya Hasbay, CHP’den Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bahar Önal, İl Başkan Yardımcısı Nuran Yılmaz, İl Yöneticisi Belgizar Burcu, İl Yöneticisi Füsun Çevik Kahraman, CHP Muratpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Yasemin Erdoğan, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Antalya Kadın Meclisi Üyeleri Selma Yavuz Nursel Öztürk, Antalya Kadın Platformu adına Ebru İntibay ve Elif Bilen Taş tarım emekçisi Altın Erdoğan’ı evinde ziyaret ederek destek verdi.  Aile ve Çalışma Bakanlığı da davaya müdahil olacağını açıkladı. Erdoğan’ın avukatı Bilge Yılmaz, “Adalet yerini bulana kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

En büyük destek eşinden 

Uğradığı saldırı sonucu bir gözünü kaybeden 60 yaşındaki Altın Erdoğan’a en büyük desteği eşi Süleyman Erdoğan veriyor. Erdoğan, eşini bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.