Erdoğan'dan Meral Akşener'e flaş çağrı

GÜNDEM 07.08.2020 - 18:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Erdoğan'dan Meral Akşener'e flaş çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii çıkışı yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti lideri Meral Akşener’e yaptığı çağrı için, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii’sinde kıldığı Cuma namazının ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti lideri Meral Akşener’e yaptığı "Evine dön" çağrısına ilişkin "Makul bir davettir." yorumunda bulundu. Bütünleşme çağrısında bulunan Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde: "Bahçeli'nin daveti benim yadırgadığım bir davet değildir. Makul bir davettir. Birlik ve beraberliğin tesisine yönelik bir davet olabilir. Dağınıklıkta bir şey yok. Terör örgütleri ile el ele olmak, milli ve yerli olarak düşündüğümüz İYİ Parti'ye uygun düşmüyor. Bundan dolayı bu davet gerçekleşmiştir diye düşünüyorum. Ülke genelinde bütünleşmenin önemli olduğunu düşünüyorum."  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii çıkışı yaptığı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti lideri Meral Akşener’e yaptığı çağrı için, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii’sinde kıldığı Cuma namazının ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti lideri Meral Akşener’e yaptığı "Evine dön" çağrısına ilişkin "Makul bir davettir." yorumunda bulundu.

Bütünleşme çağrısında bulunan Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde:

"Bahçeli'nin daveti benim yadırgadığım bir davet değildir. Makul bir davettir.
Birlik ve beraberliğin tesisine yönelik bir davet olabilir. Dağınıklıkta bir şey yok.
Terör örgütleri ile el ele olmak, milli ve yerli olarak düşündüğümüz İYİ Parti'ye uygun düşmüyor.
Bundan dolayı bu davet gerçekleşmiştir diye düşünüyorum.
Ülke genelinde bütünleşmenin önemli olduğunu düşünüyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.