Ergen, Sedat Manav’ı destekleyecek

YEREL 23.01.2024 - 12:01, Güncelleme: 23.01.2024 - 12:01
 

Ergen, Sedat Manav’ı destekleyecek

İyi Parti Manavgat İlçe Eski Başkanı Hüseyin Ergen, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımla 31 Mart 2024 seçimlerinde Manavgat Bağımsız Belediye Başkan Adayı Sedat Manav’ı destekleyeceğini açıkladı.

haberimizvar.net- Daha önce adı İyi Parti ile anılan fakat geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile İyi Parti’den aday olmayacağını belirten Sedat Manav’a destek devam ediyor. İyi Parti Manavgat İlçe Eski Başkanı Hüseyin Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Manav’ı destekleyeceğini söyledi. Ergen, “31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Manavgat’ın evladı, adı bugüne kadar herhangi bir şaibeye karışmamış, akçeli işlerin her daim uzağında duran, kendini Manavgat’a adamış Sedat Manav’a destek vereceğimi kamu oyu ile paylaşmak istiyorum” diye konuştu. Hüseyin Ergen'in paylaşımı şu şekilde: Siyasi tarihimiz gücü ve iktidarı sonsuz zannedenlerin hüzünlü hikayeleriyle ve aynı zamanda ‘bitti’ denilen anda Genel Başkanımız Meral Akşener’in başlattığı kıvılcımla İyi Partimiz başarı öykülerine imza atmıştır. Umulmadık bir zamanda yine umulmadık bir yerlerden adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin gereğini yaparak, ülkemize ve yerelde Manavgatımızda büyük başarılara imza attık. Bizler koşulsuz, şartsız ‘Büyük Türk Milleti’nin öyküsü’ diye yola çıkarken, meğer birilerinin şahsi menfaatleri, bitmek tükenmek bilmeyen egolarına da yenik düşmedik. Genel seçimlerde gördük ki, İyi Parti’nin ülkeyi yönetme ve iktidar olma düşüncesinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e olan koşulsuz şartsız inancımızla gece gündüz demeden çalıştık. Manavgat İlçe Başkanı olarak, bana ve partime inanan binlerce vatandaşımızla inanılmaz mücadeleler verdik. Bu süreçte, partimizi demokrasiden, halktan uzak tutmaya çalışan, şahsi menfaatlerini halkın ve partimizin çıkarlarının önünde tutanlara karşı dimdik durduk. Böyle zor bir sürecin ardından yaklaşan yerel seçimlerde Manavgat’ta Belediye Başkanlığını kazanmak için halkın içinden gelen, Manavgatlının yakından takip ettiği bir isim olan Sedat Manav’ı Belediye Başkan Adayı yapabilmek için görüşmeler yaptık. Belediye Başkan adaylığını düşünen isimleri Manavgat kamuoyunda yaptığımız araştırmalar sonucunda değerlendirdik ve en doğru adayın Sedat Manav olduğuna karar verdik. Ve bu kararımızı da Genel Merkezimize ilettik. Bizler, sadece Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve İyi Parti’ye olduğu gibi Manavgatımıza gönül vermiş, hemşehrilerimizin menfaatleri doğrultusunda hareket eden gönül insanlarıyız. Partimizi kimsenin siyasi şovlarınıza malzeme yapmadık. Girişimde bulunanlara da temayül yoklamalarında derslerini verdik. 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Manavgat’ın evladı, adı bugüne kadar herhangi bir şaibeye karışmamış, akçeli işlerin her daim uzağında duran, kendini Manavgat’a adamış Sedat Manav’a destek vereceğimi kamu oyu ile paylaşmak istiyorum. Son olarak; Siyaset öyle bir sanattır ki, ‘ihanet’ edeni asla cezasız bırakmaz. Ben görev yaptığım süre içerisinde ne partimize, ne de Manavgatamıza ihanet etmedim. Manavgatımız da öyle bir coğrafyadır ki, ‘Fikri ve Zikri aynı olmayana asla itibar etmez. Saygılarımla…    
İyi Parti Manavgat İlçe Eski Başkanı Hüseyin Ergen, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşımla 31 Mart 2024 seçimlerinde Manavgat Bağımsız Belediye Başkan Adayı Sedat Manav’ı destekleyeceğini açıkladı.

haberimizvar.net- Daha önce adı İyi Parti ile anılan fakat geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile İyi Parti’den aday olmayacağını belirten Sedat Manav’a destek devam ediyor. İyi Parti Manavgat İlçe Eski Başkanı Hüseyin Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Manav’ı destekleyeceğini söyledi. Ergen, “31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Manavgat’ın evladı, adı bugüne kadar herhangi bir şaibeye karışmamış, akçeli işlerin her daim uzağında duran, kendini Manavgat’a adamış Sedat Manav’a destek vereceğimi kamu oyu ile paylaşmak istiyorum” diye konuştu.

Hüseyin Ergen'in paylaşımı şu şekilde:

Siyasi tarihimiz gücü ve iktidarı sonsuz zannedenlerin hüzünlü hikayeleriyle ve aynı zamanda ‘bitti’ denilen anda Genel Başkanımız Meral Akşener’in başlattığı kıvılcımla İyi Partimiz başarı öykülerine imza atmıştır.

Umulmadık bir zamanda yine umulmadık bir yerlerden adaletin, demokrasinin, sorumlu siyasetin gereğini yaparak, ülkemize ve yerelde Manavgatımızda büyük başarılara imza attık.

Bizler koşulsuz, şartsız ‘Büyük Türk Milleti’nin öyküsü’ diye yola çıkarken, meğer birilerinin şahsi menfaatleri, bitmek tükenmek bilmeyen egolarına da yenik düşmedik.

Genel seçimlerde gördük ki, İyi Parti’nin ülkeyi yönetme ve iktidar olma düşüncesinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e olan koşulsuz şartsız inancımızla gece gündüz demeden çalıştık.

Manavgat İlçe Başkanı olarak, bana ve partime inanan binlerce vatandaşımızla inanılmaz mücadeleler verdik. Bu süreçte, partimizi demokrasiden, halktan uzak tutmaya çalışan, şahsi menfaatlerini halkın ve partimizin çıkarlarının önünde tutanlara karşı dimdik durduk. Böyle zor bir sürecin ardından yaklaşan yerel seçimlerde Manavgat’ta Belediye Başkanlığını kazanmak için halkın içinden gelen, Manavgatlının yakından takip ettiği bir isim olan Sedat Manav’ı Belediye Başkan Adayı yapabilmek için görüşmeler yaptık. Belediye Başkan adaylığını düşünen isimleri Manavgat kamuoyunda yaptığımız araştırmalar sonucunda değerlendirdik ve en doğru adayın Sedat Manav olduğuna karar verdik. Ve bu kararımızı da Genel Merkezimize ilettik.

Bizler, sadece Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ve İyi Parti’ye olduğu gibi Manavgatımıza gönül vermiş, hemşehrilerimizin menfaatleri doğrultusunda hareket eden gönül insanlarıyız. Partimizi kimsenin siyasi şovlarınıza malzeme yapmadık. Girişimde bulunanlara da temayül yoklamalarında derslerini verdik.

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Manavgat’ın evladı, adı bugüne kadar herhangi bir şaibeye karışmamış, akçeli işlerin her daim uzağında duran, kendini Manavgat’a adamış Sedat Manav’a destek vereceğimi kamu oyu ile paylaşmak istiyorum.

Son olarak; Siyaset öyle bir sanattır ki, ‘ihanet’ edeni asla cezasız bırakmaz. Ben görev yaptığım süre içerisinde ne partimize, ne de Manavgatamıza ihanet etmedim. Manavgatımız da öyle bir coğrafyadır ki, ‘Fikri ve Zikri aynı olmayana asla itibar etmez. Saygılarımla…

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.