Erkan Baş'ın 'Can Atalay' konuşması mitinge dönüştü

SİYASET 28.12.2023 - 22:50, Güncelleme: 28.12.2023 - 22:50
 

Erkan Baş'ın 'Can Atalay' konuşması mitinge dönüştü

Hukuksuz bir biçimde cezaevinde tutulan Hatay milletvekili Can Atalay için TİP’in Kadıköy iskelede düzenlediği basın açıklaması toplumsal haykırışa dönüştü.

haberimizvar.net- AYM'nin 'hak ihlali' kararına rağmen tahliye edilmeyen Hatay milletvekili Can Atalay için, Kadıköy'de basın açıklaması düzenlendi. TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın yaptığı açıklama sonrası yurttaşlar “Adalet” diye slogan attı. CHP Kadıköy ilçe Başkanı Ali Narin de Can Atalay’ın hukuksuzca tutulduğunu söylerken, “Halkın iradesini hiçe sayanlar hesap verecek” dedi. Meclis Üyesi ve Başkan Aday Adayı Barış Antik ise Kadıköy’ün toplumsal muhalefetin merkezi olduğunu belirtti. Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Kösedağı ve parti örgütü de eyleme destek verdi.
Hukuksuz bir biçimde cezaevinde tutulan Hatay milletvekili Can Atalay için TİP’in Kadıköy iskelede düzenlediği basın açıklaması toplumsal haykırışa dönüştü.

haberimizvar.net- AYM'nin 'hak ihlali' kararına rağmen tahliye edilmeyen Hatay milletvekili Can Atalay ile ilgili haberler">Can Atalay için, Kadıköy ile ilgili haberler">Kadıköy'de basın açıklaması düzenlendi.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın yaptığı açıklama sonrası yurttaşlar “Adalet” diye slogan attı.

CHP Kadıköy ilçe Başkanı Ali Narin de Can Atalay’ın hukuksuzca tutulduğunu söylerken, “Halkın iradesini hiçe sayanlar hesap verecek” dedi.

Meclis Üyesi ve Başkan Aday Adayı Barış Antik ise Kadıköy’ün toplumsal muhalefetin merkezi olduğunu belirtti.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Kadıköy Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Kösedağı ve parti örgütü de eyleme destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.