Erken seçim için kampanya başlattılar

SİYASET 11.08.2022 - 12:06, Güncelleme: 11.08.2022 - 12:06
 

Erken seçim için kampanya başlattılar

Gelecek Partisi, erken seçim için geçtiğimiz aylarda İstanbul’da başlattığı ‘Geçim İçin Seçim’ imza kampanyasını Gelecek Partisi İl Başkanlığı, Antalya’da da başlatma kararı aldı. Kapalıyol’da başlatılan imza kampanyası için geçtiğimiz gün stant kuruldu.

haberimizvar.net- Gelecek Partisi, erken seçim için geçtiğimiz aylarda İstanbul’da başlattığı ‘Geçim İçin Seçim’ imza kampanyasını Gelecek Partisi İl Başkanlığı, Antalya’da da başlatma kararı aldı. Kapalıyol’da başlatılan imza kampanyası için geçtiğimiz gün İl Başkanı Mevlüt Demir’in katılımıyla stant kuruldu. Tüm amacının; özgürlük, bağımsızlık, demokrasi, sokakların huzur dolu olduğu, gönüllerin ferah içinde olduğu, geleceğimizin aydınlık bir Türkiye olduğunu belirten Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir, “Görevi devraldığımız günden beri Antalya’nın her noktasını, her kesimini ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla yüz yüze görüşüyor, Gelecek Partisi’nin bu güçlü yürüyüşünü Antalya sokaklarında, Toroslar’da her yerde anlatıyoruz. Liderimiz Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünden geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bunun için de çalmadan, çaldırmadan, yılmadan, azim ve kararlılıkla, büyük bir gayretle çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi. “HEP YANIMIZDALAR” Erken seçim için yapılan imza kampanyasına gelen desteğin her geçen gün arttığını söyleyen Demir, “Geçim İçin Seçim kampanyamızı Antalya’da da başlattık. Tüm ülkede olduğu gibi burada da vatandaşlarımız biran önce seçim yapılsın diye imza veriyorlar. Tüm Antalyalılara teşekkür ediyorum. Kampanyamıza ilgi ve destekleri çok fazla. Onlar bizimle olduklarını gösterdiler. Gelecek’in bayrağını Antalya’nın ve Torosların zirvesine dikme gayretindeler. Hep yanımızdalar. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz. İmza kampanyamız çığ gibi büyüyor. Rakamlar her geçen gün biraz daha artıyor. Biz, geleceğimiz aydınlık olsun diye demokrasi mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.  
Gelecek Partisi, erken seçim için geçtiğimiz aylarda İstanbul’da başlattığı ‘Geçim İçin Seçim’ imza kampanyasını Gelecek Partisi İl Başkanlığı, Antalya’da da başlatma kararı aldı. Kapalıyol’da başlatılan imza kampanyası için geçtiğimiz gün stant kuruldu.

haberimizvar.net- Gelecek Partisi, erken seçim için geçtiğimiz aylarda İstanbul’da başlattığı ‘Geçim İçin Seçim’ imza kampanyasını Gelecek Partisi İl Başkanlığı, Antalya’da da başlatma kararı aldı. Kapalıyol’da başlatılan imza kampanyası için geçtiğimiz gün İl Başkanı Mevlüt Demir’in katılımıyla stant kuruldu. Tüm amacının; özgürlük, bağımsızlık, demokrasi, sokakların huzur dolu olduğu, gönüllerin ferah içinde olduğu, geleceğimizin aydınlık bir Türkiye olduğunu belirten Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir, “Görevi devraldığımız günden beri Antalya’nın her noktasını, her kesimini ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla yüz yüze görüşüyor, Gelecek Partisi’nin bu güçlü yürüyüşünü Antalya sokaklarında, Toroslar’da her yerde anlatıyoruz. Liderimiz Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünden geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bunun için de çalmadan, çaldırmadan, yılmadan, azim ve kararlılıkla, büyük bir gayretle çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“HEP YANIMIZDALAR”

Erken seçim için yapılan imza kampanyasına gelen desteğin her geçen gün arttığını söyleyen Demir, “Geçim İçin Seçim kampanyamızı Antalya’da da başlattık. Tüm ülkede olduğu gibi burada da vatandaşlarımız biran önce seçim yapılsın diye imza veriyorlar. Tüm Antalyalılara teşekkür ediyorum. Kampanyamıza ilgi ve destekleri çok fazla. Onlar bizimle olduklarını gösterdiler. Gelecek’in bayrağını Antalya’nın ve Torosların zirvesine dikme gayretindeler. Hep yanımızdalar. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz. İmza kampanyamız çığ gibi büyüyor. Rakamlar her geçen gün biraz daha artıyor. Biz, geleceğimiz aydınlık olsun diye demokrasi mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.