Ersoy'dan Özel'e Ulualan davası

GÜNDEM 02.01.2024 - 13:56, Güncelleme: 02.01.2024 - 14:04
 

Ersoy'dan Özel'e Ulualan davası

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kamuoyunda uzun süredir tartışılan 3 bin 600 dönümlük Manavgat Ulualan arazisinin bakanlık tarafından peşkeş çekildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel aleyhine 250 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtı.

haberimizvar.net- Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya Manavgat'taki 3 bin 600 dönümlük arazinin bakanlık tarafından peşkeş çekildiği iddiasında bulunan CHP Genel Başkanı Özel'e manevi tazminat davası açtı. Manavgat halkının, yerel idarenin ve siyasi partilerin Ulualan bölgesinde bulunan 3 bin 600 dönümlük alanın bölgede kış turizmini canlandırmak için kullanılmasını istediğini, ancak biri eski, diğeri mevcut iki bakanın araziyi aralarında taksim etmek istediğini ileri süren Özel “Manavgat’ta kış döneminde oteller kapanmasın diye oraya kış turizmine, sağlık turizmine, spor turizmine dönük bir şeyler yapılması ve o alanın Manavgat’ın kullanımında kalması gerekiyor. Bunu Şükrü Başkan da, ilçe başkanımız Oytun Başkan da ama MHP’lisi de, AKP’lisi de böyle istiyor doğru mu?” ifadelerini kullanmıştı.  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise katıldığı bir canlı yayında iddiaları yalanmıştı  Akşam’dan Neslihan Keskin’in haberine göre Bakan Ersoy, CHP'li Özel'in kendisine iftira attığı ve kişilik haklarına saldırı yapıldığı gerekçesiyle Özgür Özel'e 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı.  İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan davaya ilişkin bilgi veren Ersoy'un Avukatı Mustafa Doğan İnal, "Özgür Özel'in iddialarının tamamı iftira ve yalandır. Özel'in 250 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verilmesini talep ediyoruz" diye konuştu.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kamuoyunda uzun süredir tartışılan 3 bin 600 dönümlük Manavgat Ulualan arazisinin bakanlık tarafından peşkeş çekildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel aleyhine 250 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtı.

haberimizvar.net- Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya Manavgat'taki 3 bin 600 dönümlük arazinin bakanlık tarafından peşkeş çekildiği iddiasında bulunan CHP Genel Başkanı Özel'e manevi tazminat davası açtı.

Manavgat halkının, yerel idarenin ve siyasi partilerin Ulualan bölgesinde bulunan 3 bin 600 dönümlük alanın bölgede kış turizmini canlandırmak için kullanılmasını istediğini, ancak biri eski, diğeri mevcut iki bakanın araziyi aralarında taksim etmek istediğini ileri süren Özel “Manavgat’ta kış döneminde oteller kapanmasın diye oraya kış turizmine, sağlık turizmine, spor turizmine dönük bir şeyler yapılması ve o alanın Manavgat’ın kullanımında kalması gerekiyor. Bunu Şükrü Başkan da, ilçe başkanımız Oytun Başkan da ama MHP’lisi de, AKP’lisi de böyle istiyor doğru mu?” ifadelerini kullanmıştı. 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise katıldığı bir canlı yayında iddiaları yalanmıştı 
Akşam’dan Neslihan Keskin’in haberine göre Bakan Ersoy, CHP'li Özel'in kendisine iftira attığı ve kişilik haklarına saldırı yapıldığı gerekçesiyle Özgür Özel'e 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. 

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan davaya ilişkin bilgi veren Ersoy'un Avukatı Mustafa Doğan İnal, "Özgür Özel'in iddialarının tamamı iftira ve yalandır. Özel'in 250 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verilmesini talep ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.