Ertugan'a Büyükşehir teklifi

SİYASET 29.01.2024 - 18:13, Güncelleme: 29.01.2024 - 18:39
 

Ertugan'a Büyükşehir teklifi

Genel Başkanlığını Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi'nden bir genel başkan yardımcısının İYİ Parti'nin Kurucular Kurulu eski Üyesi Musa Ertugan'a Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifi yaptığı bildiriliyor.

haberimizvar.net- 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, siyaset kulislerini hareketlendiren haberler arka arkaya geliyor. Genel Başkanlığı'nı Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi'nden bir genel başkan yardımcısının İYİ Parti Kurucular Kurulu eski Üyesi Musa Ertugan'a Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifinde bulunduğu, Ertugan'ın teklifi düşünmek için süre istediği belirtiliyor. Musa Ertugan, İYİ Parti'nin kuruluş aşamasında Genel Başkan Meral Akşener'e en yakın isimlerden birisiydi. Akşener ailesi ile de yakın dostluğu bulunan Ertugan, iki kez milletvekili aday adayı olmasına rağmen ilkinde seçilme şansı bulunmayan sıradan aday gösterilirken, ikincisinde Akşener'den söz almasına rağmen listeye bile alınmayınca zehir zemberek açıklamalarla İYİ Parti'den istifa etmişti. Musa Ertugan'ın sosyal medyadan yaptığı 'Antalya'mızın yerel seçimlerde en doğru kararı hür ve özgür bir şekilde kendi iradesiyle verecektir" paylaşımı da manidar bulundu.
Genel Başkanlığını Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi'nden bir genel başkan yardımcısının İYİ Parti'nin Kurucular Kurulu eski Üyesi Musa Ertugan'a Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifi yaptığı bildiriliyor.

haberimizvar.net- 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, siyaset kulislerini hareketlendiren haberler arka arkaya geliyor. Genel Başkanlığı'nı Ümit Özdağ'ın yaptığı Zafer Partisi'nden bir genel başkan yardımcısının İYİ Parti Kurucular Kurulu eski Üyesi Musa Ertugan'a Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı teklifinde bulunduğu, Ertugan'ın teklifi düşünmek için süre istediği belirtiliyor. Musa Ertugan, İYİ Parti'nin kuruluş aşamasında Genel Başkan Meral Akşener'e en yakın isimlerden birisiydi.

Akşener ailesi ile de yakın dostluğu bulunan Ertugan, iki kez milletvekili aday adayı olmasına rağmen ilkinde seçilme şansı bulunmayan sıradan aday gösterilirken, ikincisinde Akşener'den söz almasına rağmen listeye bile alınmayınca zehir zemberek açıklamalarla İYİ Parti'den istifa etmişti.

Musa Ertugan'ın sosyal medyadan yaptığı 'Antalya'mızın yerel seçimlerde en doğru kararı hür ve özgür bir şekilde kendi iradesiyle verecektir" paylaşımı da manidar bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.