Ertürk, sağlıkçıların ve gençlerin sesi olacak

SİYASET 22.03.2023 - 16:35, Güncelleme: 22.03.2023 - 16:38
 

Ertürk, sağlıkçıların ve gençlerin sesi olacak

İyi Parti’den milletvekili aday adayı olan Görkem Çelebioğlu Ertürk, Antalya’nın genç aday adayı oldu. Daha önce il başkan yardımcılığı yapan Ertürk, “Tarih yazacağız” dedi

Haberimizvar - İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Görkem Çelebioğlu Ertürk, gençlerin ve sağlıkçıların sesi olmak istediğini söyledi. DNT Polikliniğin sahibi olan 28 yaşındaki Ertürk, Mehmet Başaran’ın il başkanlığı döneminde sağlıktan sorumlu il başkan yardımcılığının yanı sıra genel merkezde sağlık komisyonu üyeliği yaptı. Ertürk aynı zamanda DYP eski merkez ilçe başkanı ve İYİ Parti Kurucusu il başkan yardımcısı Nail Çelebioğlu’nun kızı. TARİH YAZACAĞIZ Türkiye’nin birçok alanda olduğu gibi sağlıkta da geriye gittiğini belirten Ertürk, “Korona dönemi sağlıkçıların ne kadar önemli olduğunu gördük. Fakat sağlık çalışanlarına karşı olan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Mecliste sağlık çalışanlarının ve gençlerin sesi olacağım. Tarih yazacağız” diye konuştu.      
İyi Parti’den milletvekili aday adayı olan Görkem Çelebioğlu Ertürk, Antalya’nın genç aday adayı oldu. Daha önce il başkan yardımcılığı yapan Ertürk, “Tarih yazacağız” dedi

Haberimizvar - İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Görkem Çelebioğlu Ertürk, gençlerin ve sağlıkçıların sesi olmak istediğini söyledi. DNT Polikliniğin sahibi olan 28 yaşındaki Ertürk, Mehmet Başaran’ın il başkanlığı döneminde sağlıktan sorumlu il başkan yardımcılığının yanı sıra genel merkezde sağlık komisyonu üyeliği yaptı. Ertürk aynı zamanda DYP eski merkez ilçe başkanı ve İYİ Parti Kurucusu il başkan yardımcısı Nail Çelebioğlu’nun kızı.

TARİH YAZACAĞIZ

Türkiye’nin birçok alanda olduğu gibi sağlıkta da geriye gittiğini belirten Ertürk, “Korona dönemi sağlıkçıların ne kadar önemli olduğunu gördük. Fakat sağlık çalışanlarına karşı olan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Mecliste sağlık çalışanlarının ve gençlerin sesi olacağım. Tarih yazacağız” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.