Esen yangın bölgesinde

GÜNDEM 30.07.2021 - 00:21, Güncelleme: 30.07.2021 - 00:23
 

Esen yangın bölgesinde

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de yangın bölgesini ziyaret ederek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’den bilgi aldı

haberimizvar.net-İlk olarak yangın bölgesine iş makinesi gönderen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçeyi ziyaret etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile görüşen Esen gelişmeler hakkında bilgi aldı. Esen, “Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’le birlikte Manavgat’ımızda meydana gelen yangına müdahale etmek ve bu büyük felaketin yaralarını sarmak için afet bölgesinde bulunan belediyemiz ekipleriyle birlikte yangında zarar gören bölgeleri inceleyip acil ihtiyaçları tespit ettik. Manavgat’ımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de yangın bölgesini ziyaret ederek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’den bilgi aldı

haberimizvar.net-İlk olarak yangın bölgesine iş makinesi gönderen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ilçeyi ziyaret etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile görüşen Esen gelişmeler hakkında bilgi aldı. Esen, “ Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’le birlikte Manavgat’ımızda meydana gelen yangına müdahale etmek ve bu büyük felaketin yaralarını sarmak için afet bölgesinde bulunan belediyemiz ekipleriyle birlikte yangında zarar gören bölgeleri inceleyip acil ihtiyaçları tespit ettik. Manavgat’ımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.