Esen’den Cengiz’e ziyaret

YEREL 18.05.2021 - 13:56, Güncelleme: 18.05.2021 - 13:56
 

Esen’den Cengiz’e ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve yönetimini ziyaret ederek başarı diledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’i makamında ziyaret etti. CHP Antalya İl Yönetimiyle birlikte CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarete, Konyaaltı Belediyesi başkan yardımcıları Şevket Korkut ve Tuğba Erke Bostan ile Konyaaltı Belediyesi’nin eski Başkan Yardımcısı Muammer Saygılı da katıldı. Ziyarette Konyaaltı Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Başkan Esen, “Konyaaltı’nda bölge halkımızın refahı için hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Son olarak Hurma Mahalle’mizde 4’üncü kreşimizin inşaatının startını verdik. Yüzme havuzu projemizin son düzenlemelerini yapıyoruz. Yerel yönetimlerimizin bu gibi hizmetlerini halkımıza anlatmak, onları bilgilendirmek noktasında sizlere önemli görev düşüyor. İnanıyorum ki sizler bunu layıkıyla yapacak ve partimizi iktidara taşıyacaksınız. Bu düşüncelerle yeni görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyorum” dedi.  NURİ CENGİZ: ZİYARETİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ  CHP İ Başkanı Cengiz ise konuşmasında yerel yönetimlerin iktidara gidin yolda yaptıkları hizmetlerle partilerin elini güçlendiren önemli yapılar olduğunu söyledi. Nuri Cengiz, “Hep birlikte genel iktidarı hedefleyerek birlik ve bütünlük içinde hareket edebilelim. Eski İl Başkanı olarak bizlerin bu anlamdaki beklentilerini çok iyi biliyorsunuz. Ben Antalya’da yerel yönetimlerimizle işbirliği içinde iktidarın ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum. Bu anlamda ziyaretinizi çok anlamlı buluyor, sizlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Ziyaret birlikte çekilen fotoğraf ile son buldu.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ve yönetimini ziyaret ederek başarı diledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’i makamında ziyaret etti. CHP Antalya İl Yönetimiyle birlikte CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Özkan Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarete, Konyaaltı Belediyesi başkan yardımcıları Şevket Korkut ve Tuğba Erke Bostan ile Konyaaltı Belediyesi’nin eski Başkan Yardımcısı Muammer Saygılı da katıldı. Ziyarette Konyaaltı Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Başkan Esen, “Konyaaltı’nda bölge halkımızın refahı için hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Son olarak Hurma Mahalle’mizde 4’üncü kreşimizin inşaatının startını verdik. Yüzme havuzu projemizin son düzenlemelerini yapıyoruz. Yerel yönetimlerimizin bu gibi hizmetlerini halkımıza anlatmak, onları bilgilendirmek noktasında sizlere önemli görev düşüyor. İnanıyorum ki sizler bunu layıkıyla yapacak ve partimizi iktidara taşıyacaksınız. Bu düşüncelerle yeni görevinizde size ve yönetiminize başarılar diliyorum” dedi. 

NURİ CENGİZ: ZİYARETİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ 

CHP İ Başkanı Cengiz ise konuşmasında yerel yönetimlerin iktidara gidin yolda yaptıkları hizmetlerle partilerin elini güçlendiren önemli yapılar olduğunu söyledi. Nuri Cengiz, “Hep birlikte genel iktidarı hedefleyerek birlik ve bütünlük içinde hareket edebilelim. Eski İl Başkanı olarak bizlerin bu anlamdaki beklentilerini çok iyi biliyorsunuz. Ben Antalya’da yerel yönetimlerimizle işbirliği içinde iktidarın ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum. Bu anlamda ziyaretinizi çok anlamlı buluyor, sizlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Ziyaret birlikte çekilen fotoğraf ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.