Eski dosttan düşman olmaz

SİYASET 05.12.2023 - 18:00, Güncelleme: 05.12.2023 - 18:00
 

Eski dosttan düşman olmaz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti'nin yerel seçimlerde ittifak yapmama kararına ilişkin olarak ilk kez konuştu, "Bütün örgütümüzden ve seçilmişlerden isteğimiz şudur ; Eski dosttan düşman olmaz" dedi.

haberimizvar.net- CHP'deki kurultay sonrasında yeni Genel Başkan Özgür Özel, yerel seçimlerde ittifak yapmak için İYİ Parti'nin kapısını çalmıştı. Daha önce 81 ilde aday çıkarma kararı alan İYİ Parti'de gözler Genel Başkan Meral Akşener'in yapacağı açıklamaya çevrilmişti. Geçtiğimiz perşembe günü Özel ve Akşener toplantı sonrasında kameralar karşısına geçmiş ve Akşener karar için pazartesi günü işaret etmişti. ÖZGÜR ÖZEL'DEN İYİ PARTİ'NİN KARARINA YANITİYİ Parti, dün aldığı kararla seçimlerde ittifak yapmama kararını yineledi. Bu karar sonrasında Özgür Özel'in ne diyeceği merak ediliyordu. Özel partisinin grup toplantısında ilk kez konuşarak "Bütün örgütümüzden ve seçilmişlerden isteğimiz şudur; Eski dosttan düşman olmaz" dedi. Özel'in açıklamasından satır başları: Hafta sonu hep birlikte Manavgat'taydık. Bundan sonraki yerel yönetim stratejimizi ve geleceğimizi konuştuk.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti'nin yerel seçimlerde ittifak yapmama kararına ilişkin olarak ilk kez konuştu, "Bütün örgütümüzden ve seçilmişlerden isteğimiz şudur ; Eski dosttan düşman olmaz" dedi.

haberimizvar.net- CHP'deki kurultay sonrasında yeni Genel Başkan Özgür Özel, yerel seçimlerde ittifak yapmak için İYİ Parti'nin kapısını çalmıştı. Daha önce 81 ilde aday çıkarma kararı alan İYİ Parti'de gözler Genel Başkan Meral Akşener'in yapacağı açıklamaya çevrilmişti. Geçtiğimiz perşembe günü Özel ve Akşener toplantı sonrasında kameralar karşısına geçmiş ve Akşener karar için pazartesi günü işaret etmişti.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN İYİ PARTİ'NİN KARARINA YANITİYİ Parti, dün aldığı kararla seçimlerde ittifak yapmama kararını yineledi. Bu karar sonrasında Özgür Özel'in ne diyeceği merak ediliyordu. Özel partisinin grup toplantısında ilk kez konuşarak "Bütün örgütümüzden ve seçilmişlerden isteğimiz şudur; Eski dosttan düşman olmaz" dedi.

Özel'in açıklamasından satır başları:

Hafta sonu hep birlikte Manavgat'taydık. Bundan sonraki yerel yönetim stratejimizi ve geleceğimizi konuştuk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.