Eski Emniyet Müdürü yeni Güvenlik Müdürü

GÜNDEM 21.08.2020 - 11:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Eski Emniyet Müdürü yeni Güvenlik Müdürü

Antalya eski Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın güvenlik danışmanı oldu.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’ne geçtiğimiz günlerde atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın yeni Güvenlik Danışmanı da belli oldu. Daha önce  Antalya eski Emniyet müdürü Feyzullah Arslan’ın yürüttüğü Akdeniz Üniversitesi Güvenlik Danışmanlığı’na yine Antalya eski Emniyet müdürlerinden Cemil Tonbul getirildi.  Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’ın işlettiği Konyaaltı Sahil Yaşam Parkı’nda bir süre koordinatörlük görevinde bulunan Tonbul, yaklaşık bir önce bu görevinden ayrılmıştı. Tonbul’un yeni görevini daha önce yürüten  eski Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ise geçtiğimiz yerel seçimlerde Ak Parti’den Sivas’ın Gürün İlçesi’ne belediye başkanı adayı olduğu için bu görevini bırakmıştı. CEMİL TONBUL KİMDİR? Cemil Tonbul, 10 Mayıs 1964 yılında Trabzon ili Akçaabat ilçesi Kirazlık Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Trabzon ili Akçaabat ilçesinde tamamladı. 1985 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden, 1986 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun oldu. Tonbul sırasıyla, Asayiş Daire Başkanlığı, Muş ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarında çalıştı. Azerbaycan Bakü Büyükelçiliği Güvenlik Ataşeliği yaptı. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün ardından Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nda görev alan Tonbul, polis başmüfettişliği de yaptı. EGM Özel Harekat Daire Başkanı iken 8 Ocak 2014 tarihinde Antalya İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.  
Antalya eski Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın güvenlik danışmanı oldu.

haberimizvar.net- Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’ne geçtiğimiz günlerde atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın yeni Güvenlik Danışmanı da belli oldu. Daha önce  Antalya eski Emniyet müdürü Feyzullah Arslan’ın yürüttüğü Akdeniz Üniversitesi Güvenlik Danışmanlığı’na yine Antalya eski Emniyet müdürlerinden Cemil Tonbul getirildi.  Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’ın işlettiği Konyaaltı Sahil Yaşam Parkı’nda bir süre koordinatörlük görevinde bulunan Tonbul, yaklaşık bir önce bu görevinden ayrılmıştı. Tonbul’un yeni görevini daha önce yürüten  eski Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ise geçtiğimiz yerel seçimlerde Ak Parti’den Sivas’ın Gürün İlçesi’ne belediye başkanı adayı olduğu için bu görevini bırakmıştı.

CEMİL TONBUL KİMDİR?

Cemil Tonbul, 10 Mayıs 1964 yılında Trabzon ili Akçaabat ilçesi Kirazlık Köyü’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Trabzon ili Akçaabat ilçesinde tamamladı. 1985 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden, 1986 yılında ise Polis Akademisi'nden mezun oldu. Tonbul sırasıyla, Asayiş Daire Başkanlığı, Muş ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarında çalıştı. Azerbaycan Bakü Büyükelçiliği Güvenlik Ataşeliği yaptı. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün ardından Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’nda görev alan Tonbul, polis başmüfettişliği de yaptı.

EGM Özel Harekat Daire Başkanı iken 8 Ocak 2014 tarihinde Antalya İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.