Eski milli sporcu Suat Akyol, intihar etti

GÜNDEM 09.11.2021 - 12:05, Güncelleme: 09.11.2021 - 12:05
 

Eski milli sporcu Suat Akyol, intihar etti

Vücut geliştirmede milli takım eski oyuncusu Suat Akyol, Antalya falezlerinden atlayarak yaşamına son verdi

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesinde çalışırken vücut geliştirme sporunu yaparak birincilik ödülü kazanan milli takım eski oyuncusu Suat Akyol, Antalya falezlerinden atlayarak yaşamına son verdi.  Akdeniz Manşet gazetesinden Şükrü Ağırman'ın haberine göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğünde memur olarak görev yapan Akyol, bir dönem Antalya Polis Spor Gücü Kulübü'nün de aktif sporcusu oldu. Uzun yıllardır vücut geliştirme sporu ile uğraşan Suat Akyol, 8 Kasım 2021 günü Antalya falezlerinden atlayarak yaşamına son verdi. Suat Akyol'un naaşı; Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Yapılan otopsi sonrası cenazesinin Ankara'da defnedilmek üzere ailesine teslim edileceği öğrenildi. Akyol'un evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken intihar sebebi ile ilgili olarak çok sayıda iddia gündeme geldi. Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından 4-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nde yarışan Suat Akyol, 234 sporcu arasında klasik vücut geliştirme büyük erkekler 1,71 dalında birinci olmuştu.
Vücut geliştirmede milli takım eski oyuncusu Suat Akyol, Antalya falezlerinden atlayarak yaşamına son verdi

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesinde çalışırken vücut geliştirme sporunu yaparak birincilik ödülü kazanan milli takım eski oyuncusu Suat Akyol, Antalya falezlerinden atlayarak yaşamına son verdi.

 Akdeniz Manşet gazetesinden Şükrü Ağırman'ın haberine göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğünde memur olarak görev yapan Akyol, bir dönem Antalya Polis Spor Gücü Kulübü'nün de aktif sporcusu oldu.

Uzun yıllardır vücut geliştirme sporu ile uğraşan Suat Akyol, 8 Kasım 2021 günü Antalya falezlerinden atlayarak yaşamına son verdi. Suat Akyol'un naaşı; Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Yapılan otopsi sonrası cenazesinin Ankara'da defnedilmek üzere ailesine teslim edileceği öğrenildi. Akyol'un evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilirken intihar sebebi ile ilgili olarak çok sayıda iddia gündeme geldi.

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından 4-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri'nde yarışan Suat Akyol, 234 sporcu arasında klasik vücut geliştirme büyük erkekler 1,71 dalında birinci olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.