Eski partilisinden Taş’a veryansın!

SİYASET 04.11.2021 - 20:51, Güncelleme: 04.11.2021 - 20:59
 

Eski partilisinden Taş’a veryansın!

İyi Parti Aksu Meclis Üyesi Yunus Akpınar, “Muhalefetten bize geçecek başkan ve meclis üyeleri var. Fakat karşı taraftan bilgi getirdikleri için bekliyoruz” açıklamasında bulunan AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ağır eleştirilerde bulundu

haberimizvar.net- Bırakın bu ayak oyunlarınıİyi Parti Aksu Meclis Üyesi Yunus Akpınar, “Muhalefetten bize geçecek başkan ve meclis üyeleri var. Fakat karşı taraftan bilgi getirdikleri için bekliyoruz” açıklamasında bulunan AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a verdi veriştirdi. Yerel seçimden önce AKP’den İyi  Parti’ye geçen Akpınar, “Bir il başkanı düşünün ki hiç bir başarısı yok babasının ismiyle il başkanı olmuş vesayet ile gelmiş siyasetten anladığı da ayak oyunları ve çıkıp Tv'de AKP ye katılacak belediye başkanları, meclis üyeleri var uygun zamanı bekliyormuş kendisine istihbarat aktarılıyormuş ve kendi meclis üyelerine de güvenmediği den meclis başlamadan bilgiyi gurup sözcüsüne mesaj atıyormuş. Allah aşkına size bu siyaseti kimden öğrendiniz Sayın Taş” diye konuştu.  UCUZ SİYASET YAPMAYIN  Akpınar açıklamasına şöyle devam etti: “Biz Ak Parti’de siyaset yaparken de İyi Parti’de siyaset yaparken de fikrimiz ve kişiliğimizle yaptık. Hiçbir zaman makamın değer kattığı kişilerden olmadık. Geldiğimiz makamlara değer katma gayretinde olduk ucuz siyaset asla yapmadık. Siyaseti de ucuzlaştırmadık bireysel değil kolektif siyaset yapmayı tercih ettik. Çünkü siyasetin tek limanı ahlaktır düsturunu benimsedik şimdi insanları bu şekilde töhmet altında bırakacak basitliği sergilemenizi kınıyor şahsım adına bu kirli siyaseti ve ithamlarınızı size iade ediyorum.”
İyi Parti Aksu Meclis Üyesi Yunus Akpınar, “Muhalefetten bize geçecek başkan ve meclis üyeleri var. Fakat karşı taraftan bilgi getirdikleri için bekliyoruz” açıklamasında bulunan AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a ağır eleştirilerde bulundu

haberimizvar.net- Bırakın bu ayak oyunlarınıİyi Parti Aksu Meclis Üyesi Yunus Akpınar, “Muhalefetten bize geçecek başkan ve meclis üyeleri var. Fakat karşı taraftan bilgi getirdikleri için bekliyoruz” açıklamasında bulunan AKP İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a verdi veriştirdi. Yerel seçimden önce AKP’den İyi  Parti’ye geçen Akpınar, “Bir il başkanı düşünün ki hiç bir başarısı yok babasının ismiyle il başkanı olmuş vesayet ile gelmiş siyasetten anladığı da ayak oyunları ve çıkıp Tv'de AKP ye katılacak belediye başkanları, meclis üyeleri var uygun zamanı bekliyormuş kendisine istihbarat aktarılıyormuş ve kendi meclis üyelerine de güvenmediği den meclis başlamadan bilgiyi gurup sözcüsüne mesaj atıyormuş. Allah aşkına size bu siyaseti kimden öğrendiniz Sayın Taş” diye konuştu. 

UCUZ SİYASET YAPMAYIN 
Akpınar açıklamasına şöyle devam etti: “Biz Ak Parti’de siyaset yaparken de İyi Parti’de siyaset yaparken de fikrimiz ve kişiliğimizle yaptık. Hiçbir zaman makamın değer kattığı kişilerden olmadık. Geldiğimiz makamlara değer katma gayretinde olduk ucuz siyaset asla yapmadık. Siyaseti de ucuzlaştırmadık bireysel değil kolektif siyaset yapmayı tercih ettik. Çünkü siyasetin tek limanı ahlaktır düsturunu benimsedik şimdi insanları bu şekilde töhmet altında bırakacak basitliği sergilemenizi kınıyor şahsım adına bu kirli siyaseti ve ithamlarınızı size iade ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.