Esnaf ekonominin bel kemiğidir

SİYASET 08.03.2024 - 12:34, Güncelleme: 08.03.2024 - 12:34
 

Esnaf ekonominin bel kemiğidir

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Antalya Hurdacılar Sitesi'nde esnafların sorunlarını dinleyip, projelerini anlattı, "Esnaflarımız ekonomimizin bel kemiğidir" dedi. Kepez'i geliştirmek ve dönüştürmek için yola çıktıklarını belirten Kocagöz, 1 Nisan'dan sonra Antalya'nın geleceğinin Kepez olacağını söyledi. Kepez'in uzun zamandır ihmal edildiğini vurgulayan Mesut Kocagöz, "Kepez'in çehresini değiştirmekte kararlıyız. Tarım, ticaret ve turizmde Kepez'i zengin bir hale getirecek projelerimizle geliyoruz" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Akdeniz Hurdacılar Sitesi’ndeki esnaflarla bir araya geldi. Kepez’in Antalya’nın iş yükünü çektiğine dikkat çeken Kocagöz, esnafların sorunlarını dinleyip, projelerini anlattı. Her fırsatta Kepez’i geliştirmek ve dönüştürmek için yola çıktıklarını ifade eden CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, 1 Nisan’dan sonra Antalya’nın geleceğinin Kepez olacağını söyledi. Kepez’in uzun zamandır ihmal edildiğine dikkat çeken Kocagöz, “Kepez’in çehresini değiştirmekte kararlıyız. Tarım, ticaret ve turizmde Kepez’i zengin bir şehir haline getirecek projelerimizi sizlerle paylaştık. Sorunları rantçı belediyecilik anlayışı ile değil, halkçı belediyecilik anlayışı ile aşacağız” diye konuştu. KEPEZ DENİNCE AKLA EMEKÇİ GELİR Antalya’nın diğer ilçeleri konuşulduğunda akla marka değerlerin geldiğini söyleyen Kocagöz, “Muratpaşa, Lara deyince aklınıza Kaleiçi, turizm, zenginlik gelir. Konyaaltı deyince aklınıza sahilimiz, denizimiz, turizm, zenginlik gelir. Kepez deyince akla ‘işçi’ gelir. Emekçi gelir. Yokluk gelir. Yoksulluk gelir. Sanki Antalya'nın arka bahçesi gelir. Kepez'de yaşayanın Kepez'le övünmesini, kendisini Antalyalı olarak görmesini istiyorum. Projelerimizin temelinde önce insan anlayışı yatar. Bu anlayışla Kepez'inizin kadını, erkeği, genci yaşlısı, çocuğu kısacası tüm bireyleri için birleştirici ve ulaşabilir, ulaşılabilir olmayı, adil çözümler sunmayı hedefliyoruz” dedi. KEPEZ’DE YOKSULLUK BİTECEK Kepez’in 68 mahallesinin de sorunlarını bildiğini hatırlatan Kocagöz, problemlerin çözümü noktasında kalıcı, sürdürülebilir ve dönüştürücü projeler geliştirdiklerini söyledi. Kocagöz, “ Biz yokluğu ve yoksulluğu yönetmeye değil, yok etmeye geliyoruz. Artık aş evlerini açmak yerine, insanlarımızın refah seviyesini artırıp, kapatmak bize nasip olur. Şunu unutmayın ki, yoksulluğu yönetme modeli Atatürk Türkiye'sine, laik, sosyal hukuk devletine, çağdaş demokrasiye yakışmayan bir modeldir. Bu nedenle biz çarenin halkçı belediyecilik olduğunu, çağdaş, sosyal devlet modeli olduğunu herkese göstereceğiz. Bu hedefimizi hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.  
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Antalya Hurdacılar Sitesi'nde esnafların sorunlarını dinleyip, projelerini anlattı, "Esnaflarımız ekonomimizin bel kemiğidir" dedi. Kepez'i geliştirmek ve dönüştürmek için yola çıktıklarını belirten Kocagöz, 1 Nisan'dan sonra Antalya'nın geleceğinin Kepez olacağını söyledi. Kepez'in uzun zamandır ihmal edildiğini vurgulayan Mesut Kocagöz, "Kepez'in çehresini değiştirmekte kararlıyız. Tarım, ticaret ve turizmde Kepez'i zengin bir hale getirecek projelerimizle geliyoruz" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Akdeniz Hurdacılar Sitesi’ndeki esnaflarla bir araya geldi. Kepez’in Antalya’nın iş yükünü çektiğine dikkat çeken Kocagöz, esnafların sorunlarını dinleyip, projelerini anlattı.

Her fırsatta Kepez’i geliştirmek ve dönüştürmek için yola çıktıklarını ifade eden CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, 1 Nisan’dan sonra Antalya’nın geleceğinin Kepez olacağını söyledi. Kepez’in uzun zamandır ihmal edildiğine dikkat çeken Kocagöz, “Kepez’in çehresini değiştirmekte kararlıyız. Tarım, ticaret ve turizmde Kepez’i zengin bir şehir haline getirecek projelerimizi sizlerle paylaştık. Sorunları rantçı belediyecilik anlayışı ile değil, halkçı belediyecilik anlayışı ile aşacağız” diye konuştu.

KEPEZ DENİNCE AKLA EMEKÇİ GELİR

Antalya’nın diğer ilçeleri konuşulduğunda akla marka değerlerin geldiğini söyleyen Kocagöz, “Muratpaşa, Lara deyince aklınıza Kaleiçi, turizm, zenginlik gelir. Konyaaltı deyince aklınıza sahilimiz, denizimiz, turizm, zenginlik gelir. Kepez deyince akla ‘işçi’ gelir. Emekçi gelir. Yokluk gelir. Yoksulluk gelir. Sanki Antalya'nın arka bahçesi gelir. Kepez'de yaşayanın Kepez'le övünmesini, kendisini Antalyalı olarak görmesini istiyorum. Projelerimizin temelinde önce insan anlayışı yatar. Bu anlayışla Kepez'inizin kadını, erkeği, genci yaşlısı, çocuğu kısacası tüm bireyleri için birleştirici ve ulaşabilir, ulaşılabilir olmayı, adil çözümler sunmayı hedefliyoruz” dedi.

KEPEZ’DE YOKSULLUK BİTECEK

Kepez’in 68 mahallesinin de sorunlarını bildiğini hatırlatan Kocagöz, problemlerin çözümü noktasında kalıcı, sürdürülebilir ve dönüştürücü projeler geliştirdiklerini söyledi. Kocagöz, “ Biz yokluğu ve yoksulluğu yönetmeye değil, yok etmeye geliyoruz. Artık aş evlerini açmak yerine, insanlarımızın refah seviyesini artırıp, kapatmak bize nasip olur. Şunu unutmayın ki, yoksulluğu yönetme modeli Atatürk Türkiye'sine, laik, sosyal hukuk devletine, çağdaş demokrasiye yakışmayan bir modeldir. Bu nedenle biz çarenin halkçı belediyecilik olduğunu, çağdaş, sosyal devlet modeli olduğunu herkese göstereceğiz. Bu hedefimizi hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.