Esnaf kan ağlıyor

EKONOMİ 22.12.2020 - 12:33, Güncelleme: 22.12.2020 - 12:51
 

Esnaf kan ağlıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 37. Grup Komite Başkanı Şeyhmus Kökerer esnafın dertlerini dile getirdi

haberimizvar.net- Geçen hafta Kaleiçi’nden Ayyaş Meyhane sahibi Gaye Yurteri'nin de dile getirdiği esnafın sıkıntıları her yerde aynı. Devletten destek bekleyen esnaf ödemelerini yapamamaktan yakınıyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 37. Gruba bağlı 2590 üyesi bulunan kafeler , restoranlar ve barlar batma noktasına geldi. İşletmelerin 9 aydır kapalı olduğunu söyleyen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 37. Grup Komite Başkanı Şeyhmus Kökerer,  "Bizlerden nargile ruhsat ücreti alınıyor. 4590 TL'yi ödeyemeyenlerin ruhsatları iptal oldu" dedi. Kökerer, "Krediyi kredi ile kapatıyoruz. Su faturası var, elektrik faturası var ve bizler kapalıyız. Bunların ötelenmesini ertelenmesini rica ediyoruz" diye konuştu. İLGİLİ HABER: Kaleiçi esnafı isyanda
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 37. Grup Komite Başkanı Şeyhmus Kökerer esnafın dertlerini dile getirdi

haberimizvar.net- Geçen hafta Kaleiçi’nden Ayyaş Meyhane sahibi Gaye Yurteri'nin de dile getirdiği esnafın sıkıntıları her yerde aynı. Devletten destek bekleyen esnaf ödemelerini yapamamaktan yakınıyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 37. Gruba bağlı 2590 üyesi bulunan kafeler , restoranlar ve barlar batma noktasına geldi. İşletmelerin 9 aydır kapalı olduğunu söyleyen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 37. Grup Komite Başkanı Şeyhmus Kökerer,  "Bizlerden nargile ruhsat ücreti alınıyor. 4590 TL'yi ödeyemeyenlerin ruhsatları iptal oldu" dedi. Kökerer, "Krediyi kredi ile kapatıyoruz. Su faturası var, elektrik faturası var ve bizler kapalıyız. Bunların ötelenmesini ertelenmesini rica ediyoruz" diye konuştu.
İLGİLİ HABER:
Kaleiçi esnafı isyanda

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.