Esnaf parasıyla 5 YILDIZLI İFTAR!

GÜNDEM 19.04.2022 - 14:57, Güncelleme: 19.04.2022 - 14:57
 

Esnaf parasıyla 5 YILDIZLI İFTAR!

6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, esnafın ekonomik kriz yaşadığı bu dönemde Antalya'nın en lüks restoranlarından biri olan 7 Mehmet'te iftar yemeği verdi

haberimizvar.net- 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, şatafatlı bir iftar yemeğine imza attı. Antalya'nın en lüks restoranlarından biri olan 7 Mehmet'teki iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı. Kooperatifin iftar nedeniyle 7 Mehmet restoranı tamamen kapattı.  Körfez gazetesinden Engin Korkmaz'ın haberine göre 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, iftar yemeğine katılanlara kısa bir konuşma yaptı. Tural, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise iftar yemeğine Halkbank Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir, Antalya Ticaret İl Müdürü Halil Özşahan, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Burdur Birlik Başkanvekili Metin Sipahi'ye özel teşekkür etti. LÜKS İFTAR TEPKİ ÇEKTİ  Esnafın zor günler yaşadığı, çok sayıda işyerinin kepenk indirdiği bu dönemde 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin verdiği lüks iftar yemeği tepki çekti. Kooperatif Başkanı Ahmet Tural'a tepki gösterenlerden biri de CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz oldu. iftar saatinde 7 Mehmet'in karşısındaki Atatürk Kültür Parkı'nda sofra açan Eraycan Yılmaz ve gençlik kolları üyeleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural'ı protesto etti.  BU ZİHNİYET KABUL EDİLEMEZ  Esnaf can çekişirken düzenlenen bu iftarın kabul edilemez olduğunu söyleyen Yılmaz, "Esnafa destek vermesi gereken kooperatif, Antalya’nın en lüks mekânında iftar organizasyonu düzenliyor. Ramazan ayı tokun açın halinden anlama ayıdır. Ama görüyoruz ki tam tersi oluyor. Bizler bu zihniyetin tam karşısında olan gençler olarak, esnafın, halkın ve en önemlisi emeğin yanında olduğumuzu buradan ifade etmek istiyoruz. Bizler esnafın gönüllerinde, bir parça ekmekle de iftarımızı açarız ama siz o zihniyetiniz ile emekçinin üzerinden yüz bin liralık masalarda orucunuzu açarsınız. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural'ı kınıyoruz" dedi.
6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, esnafın ekonomik kriz yaşadığı bu dönemde Antalya'nın en lüks restoranlarından biri olan 7 Mehmet'te iftar yemeği verdi

haberimizvar.net- 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, şatafatlı bir iftar yemeğine imza attı. Antalya'nın en lüks restoranlarından biri olan 7 Mehmet'teki iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı. Kooperatifin iftar nedeniyle 7 Mehmet restoranı tamamen kapattı.  Körfez gazetesinden Engin Korkmaz'ın haberine göre 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, iftar yemeğine katılanlara kısa bir konuşma yaptı. Tural, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ise iftar yemeğine Halkbank Bölge Koordinatörü Mikail Özdemir, Antalya Ticaret İl Müdürü Halil Özşahan, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Burdur Birlik Başkanvekili Metin Sipahi'ye özel teşekkür etti.

LÜKS İFTAR TEPKİ ÇEKTİ 

Esnafın zor günler yaşadığı, çok sayıda işyerinin kepenk indirdiği bu dönemde 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin verdiği lüks iftar yemeği tepki çekti. Kooperatif Başkanı Ahmet Tural'a tepki gösterenlerden biri de CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Eraycan Yılmaz oldu. iftar saatinde 7 Mehmet'in karşısındaki Atatürk Kültür Parkı'nda sofra açan Eraycan Yılmaz ve gençlik kolları üyeleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural'ı protesto etti. 

BU ZİHNİYET KABUL EDİLEMEZ 

Esnaf can çekişirken düzenlenen bu iftarın kabul edilemez olduğunu söyleyen Yılmaz, "Esnafa destek vermesi gereken kooperatif, Antalya’nın en lüks mekânında iftar organizasyonu düzenliyor. Ramazan ayı tokun açın halinden anlama ayıdır. Ama görüyoruz ki tam tersi oluyor. Bizler bu zihniyetin tam karşısında olan gençler olarak, esnafın, halkın ve en önemlisi emeğin yanında olduğumuzu buradan ifade etmek istiyoruz. Bizler esnafın gönüllerinde, bir parça ekmekle de iftarımızı açarız ama siz o zihniyetiniz ile emekçinin üzerinden yüz bin liralık masalarda orucunuzu açarsınız. 6. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural'ı kınıyoruz" dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.