Esnafa ciro desteği

GÜNDEM 27.01.2021 - 12:49, Güncelleme: 27.01.2021 - 13:22
 

Esnafa ciro desteği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa yapılacak destek ve lokantalar dahil olmak üzere bir çok konuda açıklama yapıyor

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Erdoğan korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında kapatılan lokanta, kafe ve restoranlara destek ödemesi yapılacağını açıkladı. Erdoğan, "Cirosu yüzde 50 ve daha fazla olan işletmelere 2 bin liradan az, 40 bin liradan fazla olmamak üzere cironun yüzde 3'ü kadar destek ödemesi yapacağız" ifadelerini kullandı.  Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında sadece gel al ve sipariş şeklinde çalışan kafe ve restoranların ise ne zaman açılacağı merak konusuydu. AKP Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kapalı olan ve 3 milyon lira ciro altında olan restoran, kafe ve lokantalara destek ödemesi yapılacağını açıkladı.   Erdoğan şunları kaydetti: Esnaflarımızı yalnız bırakmadık. Bu konuyla ilgili, bizi izleyen kardeşlerime sesleniyorum; yalnız bırakmayacağız. 3 ay süreyle aylık bin lira, kira desteği yapmaya devam ediyoruz. Vergileri geçtiğimizi günlerde tekrar erteledik. Halk Bank tarafından kullandırılan faiz destekli kredilerin bu yılın ilk 6 aylık taksitlerini ötelendiğini açıkladık. Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum; lokanta, restoran, kafe gibi sektörlerde faaliyetleri kısıtlanan kısıtlanan 3 milyon lira cirosu altında olan esnafa destek ödemesi yapacağız. Cirosu yüzde 50 ve daha fazla olan işletmelere 2 bin liradan az, 40 bin liradan fazla olmamak üzere cironun yüzde 3'ü kadar destek ödemesi yapacağız.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa yapılacak destek ve lokantalar dahil olmak üzere bir çok konuda açıklama yapıyor

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Erdoğan korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında kapatılan lokanta, kafe ve restoranlara destek ödemesi yapılacağını açıkladı. Erdoğan, "Cirosu yüzde 50 ve daha fazla olan işletmelere 2 bin liradan az, 40 bin liradan fazla olmamak üzere cironun yüzde 3'ü kadar destek ödemesi yapacağız" ifadelerini kullandı.

 Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında sadece gel al ve sipariş şeklinde çalışan kafe ve restoranların ise ne zaman açılacağı merak konusuydu.

AKP Grup Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kapalı olan ve 3 milyon lira ciro altında olan restoran, kafe ve lokantalara destek ödemesi yapılacağını açıkladı. 

 Erdoğan şunları kaydetti:

Esnaflarımızı yalnız bırakmadık. Bu konuyla ilgili, bizi izleyen kardeşlerime sesleniyorum; yalnız bırakmayacağız. 3 ay süreyle aylık bin lira, kira desteği yapmaya devam ediyoruz. Vergileri geçtiğimizi günlerde tekrar erteledik. Halk Bank tarafından kullandırılan faiz destekli kredilerin bu yılın ilk 6 aylık taksitlerini ötelendiğini açıkladık. Yeni bir müjdeyi paylaşmak istiyorum; lokanta, restoran, kafe gibi sektörlerde faaliyetleri kısıtlanan kısıtlanan 3 milyon lira cirosu altında olan esnafa destek ödemesi yapacağız. Cirosu yüzde 50 ve daha fazla olan işletmelere 2 bin liradan az, 40 bin liradan fazla olmamak üzere cironun yüzde 3'ü kadar destek ödemesi yapacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.