Esnafımız bu ülkenin bel kemiğidir

GÜNDEM 17.03.2022 - 14:52, Güncelleme: 17.03.2022 - 14:52
 

Esnafımız bu ülkenin bel kemiğidir

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, ilçe divanı ile birlikte Bayındır Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Başkan Tayfur, “Amacımız; esnafımızın içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekmek. Çünkü esnafımız bu ülkenin bel kemiğidir” diye konuştu.

haberimizvar.net- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in esnaf gezileri devam ederken, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve ilçe divanı da mahallelerdeki esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın dünkü adresi Bayındır Mahallesi oldu. Ocak ayından itibaren esnafın ve vatandaşın üstüne yüklenen zamların insanları zor durumda bıraktığına dikkat çeken Tayfur, “Ortada seçim yok. Biz sadece esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıları tespit edip, çözümleri için çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, her grup toplantısında kürsüye meslek gruplarından bir kişiyi davet ederek, sorunları paylaşıyor. Biz de O’nun yolundan yürümeye devam ediyoruz” diye konuştu. İNSANIMIZ UMUTSUZ AKP hükümetinin zam bombardımanının özellikle esnaf ve asgari ücretli vatandaşları zor duruma soktuğunu ifade eden Başkan Tayfur, “Devleti nasıl yöneteceklerini bilemiyorlar. ‘Asgari ücrete rekor zam yaptık’ deyip, o maaşın zamlarla birlikte eriyip gittiğini göremiyorlar. Esnaflarımız da artık siftah yapmadan dükkanlarını kapatır hale geldiler. Hatta bazı sektörlerdeki esnaflarımızın bugün dükkanlarının kapalı olduğunu gördük. Ayıptır, günahtır. Mağazalar, fırınlar, restoranlar, kafeteryalar isyanda. İnsanlar, 2-3 bin lira kira ödeyip, 4-5 bin lira elektrik öder hale geldiler. Esnafımız mutsuz, vatandaşlarımız mutsuz, insanımız umutsuz. Mutlu olan sadece 5 müteahhit” dedi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, ilçe divanı ile birlikte Bayındır Mahallesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Başkan Tayfur, “Amacımız; esnafımızın içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekmek. Çünkü esnafımız bu ülkenin bel kemiğidir” diye konuştu.

haberimizvar.net- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in esnaf gezileri devam ederken, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur ve ilçe divanı da mahallelerdeki esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nın dünkü adresi Bayındır Mahallesi oldu. Ocak ayından itibaren esnafın ve vatandaşın üstüne yüklenen zamların insanları zor durumda bıraktığına dikkat çeken Tayfur, “Ortada seçim yok. Biz sadece esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıları tespit edip, çözümleri için çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, her grup toplantısında kürsüye meslek gruplarından bir kişiyi davet ederek, sorunları paylaşıyor. Biz de O’nun yolundan yürümeye devam ediyoruz” diye konuştu.
İNSANIMIZ UMUTSUZ
AKP hükümetinin zam bombardımanının özellikle esnaf ve asgari ücretli vatandaşları zor duruma soktuğunu ifade eden Başkan Tayfur, “Devleti nasıl yöneteceklerini bilemiyorlar. ‘Asgari ücrete rekor zam yaptık’ deyip, o maaşın zamlarla birlikte eriyip gittiğini göremiyorlar. Esnaflarımız da artık siftah yapmadan dükkanlarını kapatır hale geldiler. Hatta bazı sektörlerdeki esnaflarımızın bugün dükkanlarının kapalı olduğunu gördük. Ayıptır, günahtır. Mağazalar, fırınlar, restoranlar, kafeteryalar isyanda. İnsanlar, 2-3 bin lira kira ödeyip, 4-5 bin lira elektrik öder hale geldiler. Esnafımız mutsuz, vatandaşlarımız mutsuz, insanımız umutsuz. Mutlu olan sadece 5 müteahhit” dedi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.