‘Etiket için değil hizmet için adayım’

GÜNDEM 06.07.2020 - 13:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

‘Etiket için değil hizmet için adayım’

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı’na aday olan, Ali Coşkun, “Halen aktif işyeri olan tek adayım. Sektörün içinden biriyim. Sorunları ve çözüm yollarını biliyorum” dedi

haberimizvar.net- Denetim Kurulu kararıyla 8 Ağustos’ta olağanüstü seçimli genel kurula gidecek olan Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ali Coşkun, “Etiket için değil hizmet için adayım” dedi. Daha önce iki dönem yönetim kurulu üyeliği yapan ve halen Antalya Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Denetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Coşkun, 8 Ağustos’ta yapılacak genel kurulda kendisiyle beraber 4 adayın yarışacağını belirterek, “Benim haricimde 3 aday daha olduğu konuşuluyor. Adı geçen isimler içerisinde aktif olarak sektörün içerisinde olan tek ben varım. Akdeniz Sanayi Sitesinde Ayça Market’i işletiyorum. Yıllardır sektörün içindeyim ve sorunları birebir yaşayan biri olarak biliyorum. Çözüm yollarını da biliyorum. Bu yüzden aday oldum. Amacım etiket edinmek değil, sektörüme hizmet etmek” diye konuştu.   DENETİM KURULU KARARIYLA Atilla Koçak başkanlığındaki Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nda, geçtiğimiz aylarda başkan ve yönetimin birbirinden şikayetçi olması üzerine Denetim Kurulu tarafından Olağanüstü  Genel Kurul kararı alınmıştı. 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu'nun Olağanüstü Genel Kurul Toplantıları başlıklı 44.-C maddesine göre Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 10.00'da yapılacak. Gündoğdu Mahallesi, Seyhan Caddesi No:2, Kepez/Antalya adresinde bulunan Turgut Özal Spor Salonu’ndaki seçimlerde çoğunluk sağlanamaması halinde toplantı 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 10.00'da yapılacak.     
Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı’na aday olan, Ali Coşkun, “Halen aktif işyeri olan tek adayım. Sektörün içinden biriyim. Sorunları ve çözüm yollarını biliyorum” dedi

haberimizvar.net- Denetim Kurulu kararıyla 8 Ağustos’ta olağanüstü seçimli genel kurula gidecek olan Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ali Coşkun, “Etiket için değil hizmet için adayım” dedi. Daha önce iki dönem yönetim kurulu üyeliği yapan ve halen Antalya Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Denetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Coşkun, 8 Ağustos’ta yapılacak genel kurulda kendisiyle beraber 4 adayın yarışacağını belirterek, “Benim haricimde 3 aday daha olduğu konuşuluyor. Adı geçen isimler içerisinde aktif olarak sektörün içerisinde olan tek ben varım. Akdeniz Sanayi Sitesinde Ayça Market’i işletiyorum. Yıllardır sektörün içindeyim ve sorunları birebir yaşayan biri olarak biliyorum. Çözüm yollarını da biliyorum. Bu yüzden aday oldum. Amacım etiket edinmek değil, sektörüme hizmet etmek” diye konuştu.

 

DENETİM KURULU KARARIYLA

Atilla Koçak başkanlığındaki Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’nda, geçtiğimiz aylarda başkan ve yönetimin birbirinden şikayetçi olması üzerine Denetim Kurulu tarafından Olağanüstü  Genel Kurul kararı alınmıştı. 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu'nun Olağanüstü Genel Kurul Toplantıları başlıklı 44.-C maddesine göre Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 29 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 10.00'da yapılacak. Gündoğdu Mahallesi, Seyhan Caddesi No:2, Kepez/Antalya adresinde bulunan Turgut Özal Spor Salonu’ndaki seçimlerde çoğunluk sağlanamaması halinde toplantı 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 10.00'da yapılacak.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.