Etrafınızdaki parazitleri temizleyin!

SİYASET 16.12.2020 - 21:41, Güncelleme: 16.12.2020 - 21:41
 

Etrafınızdaki parazitleri temizleyin!

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kamuoyuna açık yazdığı mektupta ‘Bu acı süreçte vefa ile yüzleştim’ sözlerine İbradı Belediye Başkanı CHP’li Serkan Küçükkuru cevap verdi

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 4 ay süren koronavirüs tedavisinin ardından taburcu olarak görevine başladıktan sonra yayınladığı mektupta, "Sağlık sorunu nedeniyle zorunlu olarak bir mola aldırdı hayat ve ayrı kaldım sizlerden. 3,5 ay boyunca yine sizlerden aldığım güçle savaştım o hastalıkla. Yeniden sağlığıma kavuştum ve artık görevimin başındayım. Ancak hastalık dışında bir acı gerçekle daha yüzleştim bu süreçte ve 'vefanın' ne kadar önemli olduğunu anladım" ifadeleri dikkat çekti. ETRAFINIZDAKİ YALAKALAR Böcek’in mektubuna yanıt veren İbradı Belediye Başkanı CHP’li Serkan Küçükkuru, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Chp’nin içinde çıkar gurubu yok sizin etrafınızda yalakalar var. Onlar çıkar gurubunuzdur. Partiye pislik atacağınıza etrafınızdaki parazitleri temizleyin. Cenabı Allah’ın uyarısını da unutmayın” dedi.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in kamuoyuna açık yazdığı mektupta ‘Bu acı süreçte vefa ile yüzleştim’ sözlerine İbradı Belediye Başkanı CHP’li Serkan Küçükkuru cevap verdi

haberimizvar.net-Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 4 ay süren koronavirüs tedavisinin ardından taburcu olarak görevine başladıktan sonra yayınladığı mektupta, "Sağlık sorunu nedeniyle zorunlu olarak bir mola aldırdı hayat ve ayrı kaldım sizlerden. 3,5 ay boyunca yine sizlerden aldığım güçle savaştım o hastalıkla. Yeniden sağlığıma kavuştum ve artık görevimin başındayım. Ancak hastalık dışında bir acı gerçekle daha yüzleştim bu süreçte ve 'vefanın' ne kadar önemli olduğunu anladım" ifadeleri dikkat çekti.

ETRAFINIZDAKİ YALAKALAR

Böcek’in mektubuna yanıt veren İbradı Belediye Başkanı CHP’li Serkan Küçükkuru, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Chp’nin içinde çıkar gurubu yok sizin etrafınızda yalakalar var. Onlar çıkar gurubunuzdur. Partiye pislik atacağınıza etrafınızdaki parazitleri temizleyin. Cenabı Allah’ın uyarısını da unutmayın” dedi.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.